Η Πυροσβεστική διαψεύδει τη Χ.Α. για τη φωτιά στο Μαρκόπουλο

pyrosvestiki

Θέμα έχει προκύψει με το ποιος και αν ζήτησε τη βοήθεια εθελοντών της Χρυσής Αυγής για την κατάσβεση της χθεσινής πυρκαγιάς στο Πόρτο Ράφτη Μαρκόπουλου, για την οποία πραγματοποιήθηκαν ήδη συλλήψεις τριών προσώπων που εκτελούσαν εργασίες με ηλεκτρικό τροχό, από σπινθήρα του οποίου εκτιμάται άρχισε η φωτιά. Από τον Η. κασιδιάρη, μάλιστα, αποδίδεται έκκληση από τον Περιφερειάρχη Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος προς τον ίδιο για κλήση εθελοντών, αλλά το πυροσβεστικό Σώμα με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι στις πυροσβεστικές επιχειρήσεις συμμετέχουν επαγγελματίες πυροσβέστες ή εκπαιδευμένοι εθελοντές πυροσβέστες, διαψεύδοντας κατηγορηματικά οτιδήποτε σχετικό.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Αναφορικά με ανακοίνωση του κόμματος της Χρυσής Αυγής στο Μ.Μ.Ε. σχετικά με την πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο Αττικής, καθώς και για τη δήλωση που αποδίδεται στον Περιφερειάρχη Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνεται ότι στις πυροσβεστικές επιχειρήσεις συμμετέχουν επαγγελματίες πυροσβέστες ή εκπαιδευμένοι εθελοντές πυροσβέστες.

Ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση Ανώτατος Αξιωματικός του Π.Σ. θα καλούσε στην πρώτη γραμμή του πυρός ομάδες ή μεμονωμένους πολίτες που δεν ανήκουν στις ανωτέρω κατηγορίες, με κίνδυνο τραυματισμού ή ακόμα και θανάτου τους.

Ειδικότερα, σχετικά με δήλωση που αποδίδεται στον περιφερειάρχη Αττικής του Π.Σ. ότι “χρειαζόμαστε προσωπικό, φέρτε πάνω τους δικούς σας, διευκρινίζεται ότι ουδέποτε ειπώθηκε. Κατά τη συνομιλία που είχε με βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον παρέπεμψε απλώς σε χώρο στον οποίο δεν υφίστατο κίνδυνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;