6 λόγοι γιατί

one night

One night stand μπορείς να κάνεις όποτε θες, όλο το χρόνο, όλους τους μήνες αν είναι αυτό που θες! Αλλά το καλοκαίρι είναι ένα τσακ πιο εύκολο να το βρεις. Μάθε γιατί:

  • Αρχικά, είναι περισσότεροι οι μεθυσμένοι γύρω σου παρά οι νηφάλιοι. Είναι κάτι ώρες και στιγμές που λες σίγουρα θα έχουν μπερδέψει το νερό με τη μπύρα. Η μέθη είναι η αφορμή για πολλούς να προχωρήσουν σε one night stand κι ας μη θυμάστε τίποτα την άλλη μέρα!
  • Αν ρίξεις μια ματιά γύρω σου έχει γεμίσει ο τόπος τουρίστες και τουρίστριες που έχουν έρθει για να περάσουν καλά λίγες μέρες. Μη σε νοιάζει αν δε μιλάς τη γλώσσα τους, θα τα βρείτε στη γλώσσα του σώματος.
  • Είναι καλοκαίρι. Όπως και να το κάνουμε επικρατεί μία χαλαρότητα παραπάνω. Δεν το πολυσκέφτεσαι. Αν είναι να συμβεί θα συμβεί.
  • Θα έχεις ιστορίες να διηγήσε στην παρέα σου από Σεπτέμβρη ή στα εγγόνια σου μετά από καμιά 50αριά χρόνια για το πως έριξες το γκομενάκι τότε στο νησί.
  • Τα ρούχα που φοράμε το καλοκαίρι είναι τόσο λίγα που ακόμη και Άγιο κολάζουν (Θε, μου σχώραμε). Δε θέλει και πολύ να συμβεί το μοιραίο!
  • Για τους ρομαντικούς τύπους (γιατί πάντα σας σκεφτόμαστε) εσάς που θέλετε κεράκια και άλλα τέτοια ακόμη κι αν πρόκειται για one night stand έχουμε την Πανσέληνο. Μόνο μην κάτσετε πολύ ώρα και τη χαζεύετε γιατί θέλουμε να γίνετε ταύροι κι όχι λυκάνθρωποι!

p.s. Να περνάτε καλά και να φοράτε προφυλακτικό! Ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα. Συνεχίστε τις ζωές σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;