Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 1/8

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 1/81η Αυγούστου σήμερα και 3 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ότι πρέπει να ξέρετε πριν πάτε στον κινηματογράφο.

This Is The End

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Αν μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για το είδος της κωμωδίας είναι οι ηθοποιοί να τολμούν να τσαλακωθούν τότε το «This is the end»  ξεπερνά κάθε προσδοκία χάρη σε ένα πραγματικό αστείο εύρημα με τους πιο υποσχόμενους σταρ του Χόλυγουντ να παριστάνουν τους εαυτούς τους σε κάθε άλλο παρά κολακευτικές καταστάσεις.

To “This is the end” δεν κάνει διακρίσεις και προσφέρει ένα εξωφρενικό, αθυρόστομο, ξεκαρδιστικό και μακάβριο θέαμα που δεν σέβεται καμία διασημότητα, συμπεριλαμβανομένων των James Franco, Jonah Hill, Emma Watson και Rihanna.

Stuck in Love 

Ο βετεράνος συγραφέας Μπιλ Μπόργκενς κατασκοπεύει την σύζηγο του η οποία τον παράτησε για άλλον άνδρα. Την ίδια στιγμή, η ανεξάρτητη φοιτήτρια κόρη του, Σαμάνθα, (Λίλι Κόλινς, Mirror Mirror) ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου της μυθιστορήματος, βάζοντας φρένο ακόμη και στην σκέψη της πρώτης αγάπης με τον αθεράπευτα ρομαντικό Λου. Στην ταινία συμμετέχουν οι: Γκρεγκ Κινίαρ, Τζένιφερ Κόνελι και Λίλι Κόλινς.

The English Teacher 

Όλα ξεκινούν όταν η παθιασμένη δασκάλα Αγγλικών Λίντα Σινκλαιρ πείθει έναν αποτυχημένο συγραφέα να ανεβάσει μια θεατρική παράσταση στο σχολείο που εργάζεται. Πολλές διαφωνίες και ίντριγκες θα ακολουθήσουν με τον πατέρα του ταλαντούχου συγραφέα να τα κάνει στην κυριολεξία μαντάρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;