Όταν οι γονείς (μας) είναι στα social media!

mums

Αγαπητέ Φεϊσμπουκά, Τουιτερά και λοιπών σόσιαλ μίντια χρήστη αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία ανθρώπων που έστω ο ένας από τους δύο γονείς σου έχουν λογαριασμό σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο τότε είμαστε εδώ για σένα, μοιράσου τον πόνο σου μαζί μας και εμείς θα δείξουμε κατανόηση. Αν πάλι είσαι από αυτούς που οι γονείς τους δε ξέρουν να πατήσουν καν το κουμπί να ανοίξει ο υπολογιστής τότε είσαι πολύ τυχερέ εσύ άνθρωπέ μου.

Υπάρχουν οι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι (ευτυχώς δε θα το δει η μάνα μου ότι τη χαρακτηρίζω έτσι) που τα πάνε καλά με την τεχνολογία, υπάρχουν και αυτοί που τα πάνε όμως εκνευριστικά καλά με την τεχνολογία. Λέγονται γονείς και τριγυρίζουν στα Facebook και στα Twitter μην αφήνοντας τίποτα να πέσει κάτω, σχολιάζουν σε κάθε ποστ, κάνουν λάικ θέλοντας φυσικά να κάνουν εμφανή την παρουσία τους και κάνουν tag σε παιδικές φωτογραφίες χαλώντας μας τη σειρά. Σκεφτείτε στις tag σας, εκεί που είστε με το μαγιό ή με το αγόρι σας ή με τις κολλητές σας να εμφανίζεται ξέμπαρκη μία φωτογραφία από όταν ήσασταν τριών και είχατε πασαλειφτεί με παγωτό.

Επίσης, το πιθανότερο είναι να προσθέσουν τους περισσότερους σας φίλους στις επαφές τους και να είστε όλοι μαζί μια ωραία ατμόσφαιρα. Άστε που δε μπορείτε να εκφραστείτε και τελείως ελεύθερα με την παρουσία του Big Brother συνεχώς πάνω από το κεφάλι σας. Αν τολμήσετε και τοποθετήσετε καμιά λεξούλα σε  comment λίγο πιο υβριστική θα ακούσεις την ατάκα «πως του μιλάς έτσι του παιδιού, δεν είναι σωστά πράματα αυτά».

Εντάξει δε λέω… από τη μία είναι καλό να μπορείτε να υπάρχει μία αμοιβαία κατανόηση και συνεννόηση στο σπίτι. Μη μιλάτε για Facebook και να σας κοιτάνε λες και τους λέτε για την τελευταία ανακάλυψη της NASA. Από την άλλη υπάρχει και μία ωραιότατη επιλογή σε κάθε ποστ που αναρτάτε στον τοίχο σας που περιορίζει ποια άτομα θέλετε να τα βλέπουν.

p.s. Μαμάδες και πατεράδες όλου του κόσμου μαζευτείτε να κάνετε κάνα μπάρμπεκιου or something και βγείτε από τα σόσιαλ μίντια. Δε χωράμε… γίναμε πολλοί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;