Οι διακοπές στα χρόνια των σόσιαλ μίντια! #true_story

diakopes2

Φίλε και φίλη αναγνώστη/στρια πρόκειται να ακολουθήσουν λόγια σκληρά, λόγια καθρέφτης (δλδ. εκείνα που βλέπετε τον εαυτό σας μέσα σαν αντανάκλαση), λόγια που είναι τόόόόσο #true_story (μιλάω στη γλώσσα σας) όσο ποτέ άλλοτε!

Εν όψει του Αυγούστου που έρχεται όσο νούπο και οι περισσότεροι από εσάς λογικά έχετε άδεια (αυτό προϋποθέτει βέβαια να έχετε δουλειά αλλά είναι ένα άλλο πικρό κεφάλαιο στην ιστορία της ανθρωπότητας) και θα κλείσετε τις βαλίτσες σας, θα φορτίσετε τα smartphones σας και θα ξεκινήσετε για κάποια παραλία. Κάπου ανάμεσα στο κλείσιμο της βαλίτσας και του “βάζω τα κλειδιά στο αυτοκίνητο” επιβάλλεται και ένα στάτους στο Facebook τύπου “Φεύγουμε” ή φώτος από την προσπάθειά σας να τιθασεύσετε τη βαλίτσα σας καθισμένοι πάνω σε αυτήν (λες και θα μετακομίσετε για άλλη γη κι άλλα μέρη).

Κι αφού ξεκινήσετε ενδέχεται να τραβήξετε κανένα βίντεο από τη διαδρομή να τραγουδάτε κάνα καψουροτράγουδο του Παντελίδη, έτσι για να εγκαινιάσετε την καινούρια υπηρεσία βίντεο του Instagram. Επιτέλους φτάσατε στον προορισμό σας. Με την άκρη του ματιού σας εντοπίσατε την πισίνα του ξενοδοχείου, τρέχετε να τη βγάλετε φωτογραφία, την ανεβάζετε παντού, ο κόσμος ανακουφίζεται γιατί πλέον ξέρει πως έχετε φτάσει σώοι και αβλαβείς (#not).

Έρχεται η ώρα για την απογευματινή βόλτα. Παλεύετε να πετύχετε τη δύση του ήλιου, τα χρώματα του ουρανού κι έπειτα την ποστάρετε χωρίς φίλτρα με δεκάδες hash tags. Για να μην αναφέρω καν τις “και καλά” αυθόρμητες φώτο με μαγιό (“α με φωτογράφιζες; Ήταν τυχαίο”). Έρχεται η ώρα του φαγητού. Εδώ να δείτε γλέντια. Να ξέρετε πως κάπου κάποιοι χρήστες των σόσιαλ μίντια πεινάνε εκείνη τη στιγμή! Άστε που αν είχε μιλιά το ψαράκι που φωτογράφιζες θα σου έλεγε “με ζάλισες μωρή μία ώρα με την κάμερα! Θα με φας ή να σηκωθώ να πάω σε άλλο πιάτο;” #tha_mporouse!

Αυτό το πράγμα για μία βδομάδα ή για όσο κρατάνε οι διακοπές! Αυτό το πράγμα δεν είναι διακοπές! Αυτό το πράγμα είναι παντού γύρω μας! Αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;