Κουβέλης | Κατά πρόωρων εκλογών – Υπέρ ανασύνθεσης της κεντροαριστεράς

Ενοχλημένος ο Φώτης Κουβέλης από το video ΣαμαράΜικροπολιτική πρόωρης προσφυγής χρεώνει στον Σαμαρά για την ΕΡΤ, ενώ εξαιρεί το ΠΑΣΟΚ από τη δημιουργία ευρύτερου σοσιαλδημοκρατικού – «πράσινου» πόλου

«Η χώρα έχει ανάγκη την πολιτική σταθερότητα. Αυτή, όμως, δεν ταυτίζεται με τη συντηρητική πολιτική και τη διαρκή υποχώρηση στις πιέσεις της τρόικας» δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ τονίζει, δε, ότι «Η θέση της κυβέρνησης, ότι εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα θα προκηρυχθούν εκλογές, υποβαθμίζει την κοινοβουλευτική διαδικασία και ακυρώνει κάθε διαπραγματευτική δυνατότητα», υπογραμμίζοντας ότι στο ζήτημα κλεισίματος της ΕΡΤ χωρίς τη συννενόηση και έγκριση όλων των επικεφαλής της τρικομματικής τότε κυβέρνησης, υπήρχε σχέδιο εκλογών από τον Α. Σαμαρα που αναχαιτίστηκε από τους Ευρωπαίους.

Από τη δική του πλευρά, ο κ. Κουβέλης τάσσεται με τις νέες δηλώσεις κατά τέτοιων εκλογικών σχεδιασμών και προοπτικών. Ζητά ευρύτερη ανασύνθεση του χώρου της κεντροαριστεράς μαζί με τις δυνάμεις της πολιτικής οικολογίας και της σοσιαλδημοκρατίας, που αρνούνται τις μεταπολιτευτικές παθογένειες, εξαιρώντας πάντως το ΠΑΣΟΚ από τέτοιες διεργασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
45'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΗΜ
27 - 25
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;