Ανακοίνωση ΟΚΑΝΑ κατά Ζαρούλια για την Μ. Δραγασάκη

okana05

Μετά από αρκετούς που καταδίκασαν την αναφορά Ζαρούλια για την κόρη του Ι. Δραγασάκη, την οποία αποκάλεσε στη Βουλή «πρεζού», ρωτώντας τον αν βγήκε από τη «μπουζού», καταδικαστική ανακοίνωση εξέδωσε κι ο σύλλογος εργαζομένων στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

Σύμφωνα με αυτή καταδικάζεται απερίφραστα η φραστική επίθεση της βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη και την κόρη του, η οποία εργάζεται στον Οργανισμό.

«Η επίθεση με φράσεις πεζοδρομίου ενάντια στη συνάδελφό μας, για μας αποτελεί επίθεση για το σύνολο των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ» αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι «το μίσος και η απανθρωπιά στα λεγόμενα της Ζαρούλια “τραβούν την κουρτίνα” και αποκαλύπτουν το μαύρο των ιδεών των υπανθρώπων που συγκροτούν νεοναζιστικές ομάδες όπως η Χρυσή Αυγή».

Στο μεταξύ ο δημοσιογράφος Δ. Φύσσας μετά από συζήτηση που είχε για το θέμα με την ίδια την Μαριάννα Δραγασάκη, κόρη του Βουλευτή το ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η ιστορία αυτή συνέβη πριν από τουλάχιστον τρία χρόνια, οπότε όντως η κα. Δραγασάκη οδηγήθηκε στη φυλακή, ότι δεν είναι προφυλακισμένη σήμερα αφού η εμπλοκή της με τη δικαιοσύνη έχει λήξει οριστικά, κι ότι επιπλέον, εκτός του ότι σήμερα είναι καθαρή από τα ναρκωτικά, εργάζεται πια στον ΟΚΑΝΑ βοηθώντας άλλους χρήστες να απεξαρτηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;