Τι έγινε τελικά σε εκείνη τη συναυλία του Μαχαιρίτσα στο Μαρκόπουλο

Από Irina_def 25 Ιουλίου 2013

Στο Μαρκόπουλο έδινε συναυλία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, όταν ξαφνικά στη μέση της συναυλίας, απλήρωτος ηχολήπτης έκλεισε τον ήχο για να διαμαρτυρηθεί, προκαλώντας την αντίδραση του τραγουδοποιού.

Μάλιστα, ο Μαχαιρίτσας έκανε διάλογο με τον ηχολήπτη, λέγοντάς του ότι θα κόψει χρήματα από τη δική του αμοιβή για να πληρωθεί και αρκετή ώρα αργότερα, η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά

Στη συνέχεια, όμως, η εταρία που εκπροσωπεί τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αναφορικά με το reportage του τηλεοπτικού σταθμού STAR για τη συναυλία του καλλιτεχνικού σχήματος των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα-Δημήτρη Σταρόβα-Δήμητρα Παπίου, στο Μαρκόπουλο Αττικής, στο θέατρο «ΣΑΡΑ» την Κυριακή 16-6-2013, η εταιρεία «ΜΕΤΡΌ Μουσικές Παραγωγές Διοργανώσεις» που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους καλλιτέχνες, διευκρινίζει ότι : η διακοπή ήχου στην συγκεκριμένη συναυλία, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε υπαιτιότητα της διοργανώτριας εταιρείας «Σ.Ε.Κ. θεματικά πάρκα ΜΙΚΕ» (η οποία είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την οικονομική κάλυψη της διοργάνωσης και των ηχοφωτιστικών εγκαταστάσεων για το συγκεκριμένο χώρο) και στη μεταξύ της οικονομική συμφωνία με την εταιρεία ήχου.

Ως εκ τούτου, για τη προσωρινή διακοπή του ήχου (η οποία έγινε με πρωτοβουλία της εταιρείας ήχου και του τεχνικού προσωπικού της προκειμένου να πιέσει για την οικονομική της εξόφληση), ουδεμία σχέση έχει ο ηχολήπτης του σχήματος όπως ψευδώς αναφέρθηκε, και ο οποίος διατηρεί άριστη επαγγελματική σχέση με τον κύριο Λ. Μαχαιρίτσα και την εταιρεία παραγωγής του «ΜΕΤΡΌ Μουσικές Παραγωγές Διοργανώσεις».

Η στιχομυθία που προβάλλεται στο reportage του τηλεοπτικού σταθμού STAR γίνεται μεταξύ του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και εκπροσώπου της εταιρείας παροχής ήχου ( και όχι με τον ηχολήπτη όπως αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων), όπου ο πρώτος προσφέρεται να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της εταιρείας για να ολοκληρωθεί η παράσταση.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε μετά από την προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Μαρκοπούλου. Οι αμοιβές όλων των συντελεστών της καλοκαιρινής περιοδείας καλύπτονται κανονικά και στην ώρα τους».

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486