Dolce & Gabbana | Κλειστά τα καταστήματα τους στο Μιλάνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας

526709_dolce1

«Αγανακτισμένοι» δηλώνουν πλέον οι Dolce & Gabbana, οι οποίοι έκλεισαν τα καταστήματα τους στο Μιλάνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν περί φοροδιαφυγής από το ιταλικό δημόσιο, οι διάσημοι σχεδιαστές Dolce & Gabbana αποφάσισαν να κλείσουν για τρείς ημέρες τα εννέα καταστήματα τους στο Μιλάνο από χθες.

Οι Dolce & Gabbana, επίσης, διαμαρτύρονται για την «κακή» μεταχείριση που έχουν από την πόλη του Μιλάνου μετά την πρωτόδικη καταδίκη τους και έχουν ήδη τοποθετήσει ταμπέλες έξω από τα καταστήματα με τις οποίες εξηγούν τους λόγους, ενώ δηλώνουν ότι οι υπάλληλοι τους θα πληρωθούν για τις ημέρες του λουκέτου κανονικά.

Το δίδυμο των σχεδιαστών καταδικάστηκε στις 19 Ιουνίου σε φυλάκιση ενός έτους και οκτώ μηνών ο καθένας καθώς βρέθηκαν ένοχοι για φοροδιαφυγή ύψους 1,3 δις ευρώ.

“Δεν είμαστε πλέον πρόθυμοι να υποφέρουμε άδικα τις κατηγορίες από την οικονομική αστυνομία, τις φορολογικές αρχές, όπως και τις επιθέσεις των κυβερνητικών υπουργείων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ένα κλοιό που έχουμε υποστεί για χρόνια τώρα. Αγανακτισμένοι από τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζει η πόλη του Μιλάνου, αποφασίσαμε να κλείσουμε τα καταστήματά μας για τρεις ημέρες από σήμερα (Παρασκευή). Αυτό το “είναι το σημάδι της αγανάκτησης μας””, δήλωσε το ζευγάρι των σχεδιαστών.

Μάλιστα, η αντίδραση αυτή ήρθε μετά τη δήλωση του δημοτικού συμβούλου του Μιλάνου Franco D’Alfonso, ο οποίος είπε στην Corriere della Sera ότι «δεν θα πρέπει η πόλη να έχει ως σύμβολα διάσημους ανθρώπους και εμπορικά σήματα που έχουν καταδικαστεί για το στυγερό έγκλημα της φοροδιαφυγής».

Έτσι, η δήλωση αυτή προκάλεσε μια ζωηρή συζήτηση στο Twitter από υποστηρικτές και επικριτές του οίκου μόδας, καθώς και εκείνους που προσπαθούν να προστατεύσουν το Μιλάνο ως κέντρο της βιομηχανίας της μόδας, ενώ οι σχεδιαστές δήλωσαν “κουρασμένοι από τις συνεχείς προσβολές και συκοφαντίες που μας έχουν στερήσει την ηρεμία στη σκέψη στην εργασία και μας αποσπούν την προσοχή από τη δουλειά μας”.

Πρόσθεσαν, τέλος, ότι έχουν “δώσει πολλά σε αυτή την πόλη, σε κύρος και διεθνή προβολή, στην απασχόληση και στην οικονομική ανάπτυξη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;