Επίσημα συνεργασία ΑΠΘ - Πανεπιστήμιο Κύπρου

apth kyproy

Συνεργασία μεταξύ των δύο ακαδημαϊκών ιδρυμάτων θα αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς όπου υπάρχει κοινό εκπαιδευτικό, επιστημονικό και ερευνητικό ενδιαφέρον, με την από κοινού διοργάνωση μεταπτυχιακών και ερευνητικών προγραμμάτων, αλλά και επιστημονικών εκδηλώσεων, καθώς επίσης την ανταλλαγή μελών ΔΕΠ.

Όπως επισήμανε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, τα περιθώρια συνεργασίας μεταξύ των δύο ιδρυμάτων είναι πολύ μεγάλα. «Το δικό μας συγκριτικό πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε ένα μεγάλο Πανεπιστήμιο, ενώ το δικό σας ότι έχει μεγάλη ευελιξία και πρόσβαση στα διεθνή δεδομένα. Η συνέργια, λοιπόν, θα δώσει σε κάθε πλευρά αυτό που της λείπει», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο κ. Γουλιάμος ανέφερε πως είναι τιμή για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να συνεργαστεί μ’ ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου, σύμφωνα με τις διεθνείς κατατάξεις και τόνισε πως, εκτός από την ευελιξία, συγκριτικό πλεονέκτημα του ιδρύματος που εκπροσωπεί είναι ότι ανήκει στο κορυφαίο διεθνές δίκτυο ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, το Laureate International Universities.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;