Σαμαράς | Τόνωση του δεξιού προφίλ της ΝΔ στο Συνέδριο

Αντώνης Σαμαράς: Ο λαός έδωσε εντολή συνεργασίαςΌλα καλώς καμωμένα στον ένα χρόνο διακυβέρνησης κατά τον πρωθυπουργό που υπεραμύνθηκε εκ νέου του κλεισίματος της ΕΡΤ…

Η ομιλία Σαμαρά κυριάρχησε ως γεγονός μεταξύ άλλων ομιλιών «γαλάζιων» στελεχών  στο 9ο Συνέδριο της  ΝΔ στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο που διεξάγεται υπό το σύνθημα «Νέα Δημοκρατία – Νέα Ελλάδα». Ο πρόεδρος του κόμματος έκανε αναφορά στον ένα χρόνο διακυβέρνησης αποδίδοντας τα εύσημα στη ΔΗΜΑΡ και ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ μίλησε για δικαίωση του Κ. Καραμανλή που ζητούσε μέτρα από το 2009, είπε ότι θεωρεί μήνυμα ανάκαμψης τη συμφωνία για τον αγωγό ΤΑΡ, εξαπέλυσε επίθεση κατά της λαθρομετανάστευσης αλλά και νεοναζιστικών μορφωμάτων και έκλεισε την ομιλία του παραφράζοντας τους στίχους του Πάμπλο Νερούντα: «Θα σε υποχρεώσουμε πατρίδα θα σε υποχρεώσουμε Ελλάδα να κάνεις θαύματα γιατί μέσα μας βρίσκεσαι εσύ με την ελπίδα και το θαύμα».

Σημειωτέων ότι ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Κάτι το οποίο τον ανάγκασε να κατέλθει από το βήμα και να επιστρέψει μετά από μια μικρή διακοπή την ομιλία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;