MAD Video Music Awards 2013 by Vodafone | Τι είδαμε!

mvma3

Τα 10 χρόνια των MAD Video Music Awards συμπληρώθηκαν με την καλύτερη βραδιά βραβείων που έχει διοργανώσει το MAD ως τώρα. Χωρίς υπερβολές (από οικονομικής απόψεως), αλλά σίγουρα με το καλύτερο μείγμα τραγουδιστών – απονομών – τραγουδιών, τα φετινά βραβεία είχαν και νοσταλγικότητα, και απρόοπτα, και καλτίλα.

Στη σκηνή βρέθηκαν και ξεχώρισαν οι: Αντώνης Ρέμος (τα πήρε όλα κι έφυγε), Μέλιsses (στα highlights όταν ανέβηκαν να πάρουν βραβείο ντυμένοι ομάδα μπάσκετ), Ημισκούμπρια (ήταν cult λέμε!), Έλενα Παπαρίζου (10 χρόνια παίρνει βραβεία αυτό το κορίτσι. Το καλό είναι ότι πρώτον αδυνάτισε, δεύτερον φέτος είναι χρονιά που έχει βγάλει καλά τραγούδια), Παντελής Παντελίδης (έκλεισε -όχι άδικα- τη βραδιά και κατάφερε να κάνει όλο το Tae Kwon Do να χορεύει τσιφτετέλι), Σάκης Ρουβάς (ο κόσμος περίμενε να τραγουδήσει για να φύγει αμέσως μετά), Ηλίας Ψινάκης (τραγούδησε κιόλας, παρέα με τον επόμενο), Τάκης Ζαχαράτος (βγήκε και ντυμένος τύπου Ρίτα Σακελλαρίου, στο όριο της γραφικότητας), Demy (πόσο ακόμη θα ομορφύνει αυτή), Ελένη Φουρέιρα (το καινούριο τραγούδι είναι πολύ κολλητικό), Καίτη Γαρμπή (τραγούδησε την Ιεροσυλία με τους Rec και το Νικηφόρο, το best of της δε θα βγει ποτέ από το αμάξι μου), Στέλιος Ρόκκος (με φούστα), Stan (3ος σε χειροκρότημα, μετά το Σάκη και τον Παντ-Παντ θα τολμούσα να πω).

Στους πρωταγωνιστές και ο (επί 10 χρόνια) παρουσιαστής της βραδιάς Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος χόρεψε Gangnam Style και ανταγωνίστηκε live τον Κρατερό Κατσούλη.

Αμήχανες στιγμές της βραδιάς; Το ατυχές γκρέμισμα της κονσόλας του Alex Leon (που τον έκανε να μην έχει τι να κάνει στη σκηνή), το φιλί στο στόμα Σεργουλόπουλου και Μπακοδήμου (πόσα ακόμη φιλιά σε βραβεία; χασμουριέμαι), η “Μούνα” του Ζαχαράτου ως Drag Queen και ο Ουγγαρέζος να μπερδεύει τα τραγούδια που προσπάθησε να τραγουδήσει στο κοινό, σε μία στιγμή ξεκάθαρου άγχους (παραδόξως).

Κοιλιά της βραδιάς; Ο πρόλογος στην απονομή βραβείων από τους Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Καλλίδη (και αδιάφοροι, και αδιάφοροι, και αδιάφοροι και κανείς δε χειροκρότησε).

Να μην ξεχάσω να αναφέρω επίσης: Stavento με Onirama και Λάκη Παπαδόπουλο στη σκηνή. Το λέω γιατί οι Stavento έχουν κάθε χρόνο το σουξέ των βραβείων συνήθως. Και φέτος είπαν το γοριλάκι του Λάκη, ο οποίος θα σκέφτεται μετά από 10 χρόνια πως τραγούδησε στα βραβεία MAD και δεν ξέρω πως θα το σκέφτεται. Πάντα αναρωτιόμουν πως το αντιμετωπίζει η Τσαλιγοπούλου που είχε πει τη Μισιρλού παλιότερα πχ).

Έλειπαν οι: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Χατζηγιάννης. Και καλύτερα νομίζω, γιατί γλυτώσαμε τις κοιλίτσες.

Και εις άλλα 10 με υγεία θα πω. Και μπράβο για φέτος. Και ακόμη καλύτερα του χρόνου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;