Αποχώρηση ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ από το κοινοβούλιο

boylh

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συντάχθηκαν με την κυβερνητική απόφαση να μη συζητηθεί τροπολογία απόσυρσης της ΠΝΠ κλεισίματος της ΕΡΤ.

Σε αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την αίθουσα της Ολομέλειας σε συζήτηση και ψήφιση νομοσχεδίου για το Κτηματολόγιο , οδήγησε η άρνηση της κυβέρνησης να μην κάνει αποδεκτή τροπολογία του ΚΚΕ για απόσυρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ. Η άρνηση από την κυβερνητική πλευρά δικαιολογήθηκε από το ότι δημιουργούνται δημοσιονομικά κόστη αό ενδεχόμενη αποδοχή της τροπολογίας, άποψη που αποδοκιμάστηκε από τον εκπρόσωπο του ΔΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη και άλλους αντιπολιτευόμενους Βουλευτές οι οποίοι υποστήριξαν ότι το κόστος της ΕΡΤ έχει συμπεριληφθεί στον τρέχοντα προϋπολογισμό.

Από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ η κ. Χριστοφιλοπούλου και ο κ. Τσούκαλης, αντίστοιχα, υποστήριξαν ότι το θέμα αποτελεί ζήτημα που βρίσκεται υπό επίλυση κατά τη διάρκεια της βραδινής διαδικασίας της νέας και τελευταίας, όπως έχει διευκρινιστεί από τον Ευ. Βενιζέλο, σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. «Υπάρχει νέα πολιτική πραγματικότητα» που φοβίζει την αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ περί του θέματος της ΕΡΤ, ενώ «εκκρεμότητα» το χαρακτήρισε ο κ. Τσούκαλης,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;