Sexy and Famous | Zooey Deschanel, sexy or not?

Περίπου τέσσερα χρόνια πριν, είδα μία ταινία που μέχρι και σήμερα θεωρώ ότι αποτελεί μία από τις ρεαλιστικότερες κομεντί που υπάρχουν- αν μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ακριβώς έτσι… Αναφέρομαι στο “(500) Days of Summer”, με τον Joseph Gordοn-Levitt και τη Zooey Deschanel στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Εκεί που όλοι συμπονούσαν τον Tom (Gordon-Levitt) και μισούσαν την άκαρδη και αχάριστη Summer (Deschanel), εγώ πραγματικά δεν καταλάβαινα τον λόγο… Όχι γιατί είμαι τόσο bitch, αλλά γιατί κατανοούσα ως ένα βαθμό ότι η κοπέλα δεν ήταν και πολύ ερωτευμένη! Αυτό που λάτρεψα όμως περισσότερο στη Summer ήταν η χαρισματική ηθοποιός που την υποδυόταν.

Η Zooey Deschanel είναι sexy για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Αρχικά, ποιος είπε ότι μόνο τα τακούνια είναι θηλυκά; Οι μπαλαρίνες δηλαδή είναι για άντρες; Ή μήπως τα cocktail φορέματα ή τα ρετρό πουκάμισα και οι pin-up φούστες «μαθήτριας» δεν είναι sexy; Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η κοπέλα με το αψεγάδιαστο πρόσωπο και τον πολύ ξεχωριστό τρόπο ντυσίματος καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις χωρίς προκλητικά ρούχα ή botox και υπερβολικά γυμνασμένο σώμα. Όταν τα χιπστεροκόριτσα ανακάλυπταν τις αφέλειες και η Lana Del Rey το έπαιζε vintage, η Zooey γελούσε ειρωνικά! Και το κυριότερο, αυτό είναι το στυλ της χρόνια τώρα, χωρίς να προσπαθεί να αποδείξει κάτι με μία fake προσωπικότητα μπροστά στο φακό των παπαράτσι.

Η Deschanel έγινε γνωστή μέσα από το “(500) Days of Summer”, ωστόσο η λίγο παράξενη και ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία της τής έχει χαρίσει αρκετούς ρόλους, τους οποίους υποδύεται πάντα με μεγάλη επιτυχία σε ταινίες όπως “Failure to Launch”, “Yes Man” ή “Our Idiot Brother”. Από πέρυσι ενσαρκώνει την Jess στη σειρά “New Girl” και μας κάνει να τη ζηλεύουμε μέχρι αηδίας για την ντουλάπα της!

Επειδή όμως εκτός από ανεκδιήγητα όμορφη είναι και απίστευτα ταλαντούχα, η Zooey δεν είναι μόνο ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια! Η ίδια μαγεύει με τις φωνητικές της ικανότητες, και το συγκρότημά της “She & Him” αποτελεί ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμα, ανάμεσα σε πολλά αποτυχημένα μουσικά projects ηθοποιών που κυκλοφορούν τελευταία…

Ίσως η Zooey Deschanel δεν είναι το κλασικό πρότυπο κοπέλας για την κατηγορία Sexy and Famous αλλά δεν περνά με τίποτα απαρατήρητη! Εσείς τί πιστεύετε; Sexy or not?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;