Όσα έγραψαν τα ξένα δίκτυα για το κλείσιμο της ΕΡΤ

ert6

Από το βράδυ της Τρίτης όταν ανακοινώθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ αρκετά ήταν τα ξένα ειδησεογραφικά sites που ασχολήθηκαν με το θέμα προβάλλοντας το ως μία από τις κυριότερες ειδήσεις.

Το BBC μετέδωσε τη μαύρη εικόνα που κάλυψε τη συχνότητα της ΕΡΤ καθώς αναφέρθηκε και στους εργαζομένους, οι οποίοι επρόκειτο να χάσουν τις δουλειές τους καθώς έκανε λόγο και μετέδωσε εικόνα για την απεργία και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Ραδιομέγαρο.

Το CNN επίσης μετέδωσε την είδηση για το λουκέτο στα τρία κανάλια της ΕΡΤ καθώς παρέθεσε και τα λόγια του κ. Κεδίκογλου για εκσυγχρονισμό της δημόσιας τηλεόρασης.

Η Telegraph μεταξύ των άλλων ανέφερε τους οικονομικούς λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση σε μία τέτοια απόφαση καθώς και την ανάγκη να βρεθεί αγοραστής το συντομότερο.

Όσον αφορά στα Κυπριακά ΜΜΕ, σύσσωμα πρόβαλαν το ζήτημα του κλεισίματος της ελληνική ραδιοτηλεόρασης. Ενδεικτικά η ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής παραθέτει το παρασκήνιο για το πως οδηγήθηκε η κυβέρνηση σε μία τέτοια απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;