4+1 λόγοι που είναι τέλειο να έχεις γενέθλια το καλοκαίρι!

kerakia

Η αλήθεια είναι πως όποτε και να ΄χετε γενέθλια καλό είναι αλλά εσάς που γενεθλιάζετε μες στο καλοκαίρι σας αγαπάμε ένα τσικ παραπάνω. Λογικά είστε ή Διδυμάκια ή Καρκινάκια ή Λιονταράκια. Η περίοδος λοιπόν των γενεθλίων σας άρχισε! Μπορεί λόγω καιρού να μην το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη αλλά είναι πράγματι καλοκαίρι!

Το να έχεις γενέθλια κάποια μέρα από τις 92 του καλοκαιριού είναι καταπληκτικό. Αφενός είσαι ένα από τα τρία ζώδια που προείπαμε κι αυτό είναι κάτι σπουδαίο (συμπάθειες είναι αυτές, πως να τις κρύψουμε άλλωστε) και αφετέρου τσεκάρετε άλλους 5 λόγους που μας κάνουν να καυχόμαστε για τα γενέθλιά μας:

  • Υπάρχει η δυνατότητα να γιορτάσετε με την παρέα σας σε κάποια παραλία. Να οργανώσετε ένα beach party (φάτε τη σκόνη μας γενεθλιάζοντες του χειμώνα!).
  • Υπάρχει πληθώρα από δώρα. Από μαγιό και μπρατσάκια μέχρι αντηλιακά και πετσέτες για την παραλία. Για τολμήστε να πάτε δώρο γενεθλίων το χειμώνα σε κάποιον μία πετσέτα μπάνιου. Θα σας τη φέρει στη μούρη.
  • Το καλοκαίρι υπάρχουν πιο ωραία τραγούδια για χορό. Πιο κεφάτα, πιο ανάλαφρα. Και όπως και να το κάνουμε, πάρτυ χωρίς μουσική και χορό δε γίνεται.
  • Το καλοκαίρι είμαστε πιο χαλαροί, οι περισσότεροι έχουν και το περιθώριο να πάρουν κάποια άδεια οπότε το ξενύχτι και το ποτό δεν αποτελούν πρόβλημα.
  • Αν είστε φοιτητές και οι φίλοι σας είναι σκορπισμένοι στον κόσμο και σπουδάζουν, το καλοκαίρι το πιθανότερο είναι να μαζευτείτε όλοι στον τόπο σας. Οπότε θα έχετε όλη την παρέα σας για να γλεντήσετε τη μέρα σας!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;