Τι πρέπει να έχει μία γυναίκα στη ντουλάπα της το καλοκαίρι!

musts2

Κάθε κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του έχει κάνει τα κουμάντα του και έχει εξοπλιστεί πλήρως για το φετινό καλοκαίρι. Δε χρειάζονται πολλά πράγματα για να κάνετε τη διαφορά στις εμφανίσεις σας. Όσο πιο απλά, τόσο πιο άνετες και χαλαρές θα είναι οι έξοδοι σας.

Όπως βλέπετε και στην πιο πάνω εικόνα με τα απολύτως απαραίτητα σε μία γυναικεία ντουλάπα μπορείτε να κάνετε αρκετούς συνδυασμούς με ότι έχετε ήδη από παλιά ή σκέφτεστε να αποκτήσετε. Η επιλογή σε ρούχα και παπούτσια σε γήινους χρωματισμούς είναι ιδανική και εξάλλου υπάρχει πάντα η προσθήκη στο στυλ που κάνει τη διαφορά και την εντύπωση. Αυτό μπορεί να είναι ένα έντονο κόσμημα στο λαιμό, ένα έντονο επίσης χρώμα στα νύχια και γενικά μπορείτε να παίξετε με τα αξεσουάρ.

Όσον αφορά στο στυλ της παραλίας, ένα ψάθινο καπέλο και μία ψάθινη τσάντα είναι απαραίτητα καθώς και ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο προσοχή προσπαθήστε να μαυρίσετε λίγο και μετά να το φορέσετε. Το μαύρο είναι ιδανικό γιατί μπορείτε να το συνδυάσετε με διάφορα χρώματα από πάνω και να μην νιώθετε ότι κάθε μέρα φοράτε στολή στην παραλία.

Αυτά… και καλό μας καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;