Sexy and Famous | Ian Somerhalder

Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε ως Boone στο Lost, κάποια στιγμή μας «πέθανε» όμως και δεν ξέραμε αν θα ξαναδούμε ποτέ τα γαλάζια του μάτια! Μέχρι που «ζωντάνεψε» και πάλι ως βρικόλακας… Ο Ian Somerhalder αποτελεί μία από τις περιπτώσεις των ηθοποιών εκείνων που αναρωτιέσαι πώς γίνεται να είναι τόσο όμορφοι! Η ατάκα μίας φίλης μου νομίζω ότι περιγράφει άψογα την κατάσταση: «Αυτός δηλαδή γεννήθηκε έτσι; Δεν είναι πειραγμένος;» Για botoxαρισμένος δεν μου μοιάζει, οπότε τα συμπεράσματα δικά σας…

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Ian Somerhalder, fellow τοξοτάκι, γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1978 από γονείς εντελώς άσχετους με τον χώρο του θεάματος, στη Λουιζιάνα. Ο ίδιος όμως ήξερε πως ήθελε άλλα πράγματα από τη ζωή του. Έτσι ξεκίνησε ως μοντέλο και στη συνέχεια άρχισε να εμφανίζεται σε αμερικανικά σήριαλ και ταινίες αναλαμβάνοντας μικρούς στην αρχή ρόλους, όπως στην πολύ ωραία ταινία “Life as a Ηouse”, όπου βέβαια ο Hayden Christensen είχε τον πρώτο λόγο. Εγώ προσωπικά τον είχα δει σε κάποια επεισόδια του “Smallville” ως evil Adam, αλλά εκεί είχαμε κι έναν Clark Kent να ασχολούμαστε βρε αδερφέ! Μέχρι που ήρθε το Lost… Το αστείο είναι πως δεν έβλεπα αυτή τη σειρά. (Ξέρω, είμαι από τους λίγους.) Όταν όμως εμφανιζόταν σε κάτι zapping μου ο Ian, δεν άλλαζα κανάλι!

Λίγα χρόνια μετά, κι ενώ αναρωτιόμουν τι να έγινε αυτό το παιδί, μια φίλη μου με μυεί στο Vampire Diaries. Ok, μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά ελάχιστες ομοιότητες εμφανίζει με το Twilight, να ξέρετε (αν δεν το έχετε δει). Ο ρόλος του κακού αδερφού-βαμπίρ-«σκοτώνω όποιον ή ό, τι περπατάει» ομολογώ ότι με τράβηξε και άρχισα να βλέπω δέκα-δέκα τα επεισόδια από τις δύο σεζόν που είχα ήδη χάσει! Γαλάζια μάτια με βλέμμα δολοφόνου και sexy χαμόγελο… αρκετοί λόγοι για να δεις τη σειρά!

Ο Ian έβγαινε από το 2011 με την συμπρωταγωνίστριά του στο Vampire Diaries, Nina Dobrev, πριν από λίγες ημέρες όμως χώρισαν. Ξέρω, στεναχωρηθήκατε πολύ… Πάντως αν δεν τον έχετε ανακαλύψει ακόμη (που λίγο απίθανο το βρίσκω), μην αργείτε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;