Καπετάνιος προς Αλαφούζο | «Ο Τζάμπας πέθανε»!

alafoyzos_ioanis

Δεν θα πάρουν τζάμπα την Παιανία όπως τις μετοχές της ΠΑΕ λέει ο Γ. Βαρδινογιάννης, προς το προπονητικό Τσακίρη κοιτάζει η «πράσινη» διοίκηση

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μιλώντας στην Livesport επισήμανε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και να δώσει εκ νέου το προπονητικό κέντρο της Παιανίας που του ανήκει προς χρήσει από την ΠΑΕ ΠΑΟ αν η διοίκησή της δεν τηρήσει την αρχική συμφωνία της επί του ενοικίου. Ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΟ τόνισε ακόμα ότι δεν έχει βγάλει πωλητήριο στο αθλητικό του κέντρο, αν και το συζητά αν κάποιος ενδιαφέρεται και έχει εκείνος να το κάνει κάποια πρόταση, εκφράζοντας την απορία του πάντως για την πλευρά Αλαφούζου που ενώ διεκδικεί χαμηλότερο ενοίκιο επειδή δεν διαθέτει χρήματα κάνει λόγο για περίπτωση αγοράς.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta κινείται προς μετακόμιση προπονητικού κέντρο και γραφείων της ομάδας στο γειτονικό αθλητικό κέντρο του Γ. Τσακίρη, που είχε φτιαχτεί από εκείνον για τις ανάγκες του Πανιωνίου, με την καταβολή του ποσού των 8 εκατομμυρίων ευρώ σε χρονικό διάστημα 7 ετών, ενώ στο «Απήλιον», όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο προπονητικό.

Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις του κ. Βαρδινογιάννη για θέματα πέραν του προπονητικού κέντρου της Παιανίας, ο «καπετάνιος» αναφέρθηκε στα υβριστικά συνθήματα που ακούγονται εις βάρος της οικογενείας του στο γήπεδο χωρίς να αντιδρά η παρούσα διοίκηση του ΠΑΟ, παρότι έχουν αποχωρήσει χωρίς να λάβουν κάποιο τίμημα για τις μετοχές της ομάδας που στο παρελθόν κατείχαν. Τέλος, σε ερώτηση αν θα σκεφτόταν την επιστροφή του δήλωσε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο από το 2000 που αποχώρησε από το ελληνικό ποδόσφαιρο για να σκεφτεί σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι δηλώσεις Γιώργου Βαρδινογιάννη συνοπτικά:

* «Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από την μεσιτική εταιρεία (1,8 εκ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο της ΠΑΕ. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά…»

* «Δεν είναι προς πώληση η Παιανία. Αλλά αν υπάρξει πρόταση τη συζητώ. Δεν έχω πει εγώ κανένα νούμερο. Από τη μία λένε δεν έχουμε λεφτά και από την άλλη θέλουν να αγοράσουν την Παιανία. Αυτή την στιγμή δεν θεωρείται δεδομένη η συμφωνία. Συμφωνήσαμε για το τίμημα αλλά υπαναχώρησαν. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν δεν έχουμε τόσα λεφτά. Νομίζουν ότι θα γίνει ό,τι και με τις μετοχές. Το θέλουν δωρεάν αλλά αυτό δεν θα γίνει».

* «Είπα στον κύριο Παναγόπουλο ότι δεν έχω δει καμία αντίδραση τους στο θέμα των υβριστικών συνθημάτων που ακούγονται εις βάρος της οικογένειας μου στο γήπεδο. Τον Παναθηναϊκό σας τον χαρίσαμε. Δεν είδα να καταδικάζετε όλη τη χρονιά με μία ανακοίνωση αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο. Μου είπε «δεν είμαστε εμείς, άλλοι είναι πίσω από αυτά». Δεν ελέχθη όνομα αλλά το φωτογράφισε».

* «Με πικραίνει αυτός ο Παναθηναϊκός. Εγώ δεν μπήκα το 1979 για να εκμεταλλευθώ τον Παναθηναϊκό. Μπήκα με μεράκι εις βάρος της οικογένειας μου και της δουλειάς μου. Δεν κάνω κρίση για κανέναν. Με τις παρούσες συνθήκες δεν βλέπω να επιστρέφω στην ομάδα. Έχει αλλάξει τίποτα στον αθλητισμό από τη μέρα που έφυγα;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
4'
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
4'
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
0'
26 - 26
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;