Βενιζέλος κατά πάντων στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ

benizelos

Σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ μίλησε το Σάββατο ο Ευ. Βενιζέλος. Κατηγόρησε τη ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ ότι οι δύο εταίροι προσπαθούν να αποφύγουν την κυβερνητική φθορά, μεταβιβάζοντάς τη σε κάθε ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ. Πραγματοποίησε, δε, επίθεση και όσους όψιμα μετά τη φυγή τους από το ΠΑΣΟΚ και την ένταξή τους σε άλλα κόμματα το απαξιώνουν, ενώ επεφύλαξε και εσωκομματική επίθεση στον Γ. Παπανδρέου και τα περί αυτόν κομματικά στελέχη, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος το 2007 δεν προτίμησε τη διάσπαση και ότι το 2011 ο τότε πρόεδρος αρνούνταν πεισματικά την αναγκαιότητα αλλαγής σκυτάλης και ζητώντας με νόημα να πια τέλος στις “πόζες”!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην Κ.Ε. ότι «συνεργαζόμαστε με την Νέα Δημοκρατία αλλά δεν ταυτιζόμαστε ούτε ιδεολογικά, ούτε πολιτικά, ούτε αξιακά, ούτε αισθητικά, ούτε ιστορικά» και πρόσθεσε: «Η ΝΔ νομίζει πως η κυβέρνηση ότι είναι μια δική της μονοκομματική κυβέρνηση».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ είναι ότι οι συγκροτημένες, υπεύθυνες, τεκμηριωμένες προτάσεις που προωθεί προκαλούν συχνά ενόχληση κυρίως στη ΝΔ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις και μια λίγο παιδαριώδη προσπάθεια οικειοποίησης των προτάσεών του μέσα από την καθυστέρηση. “Αξιώνουμε σεβασμό στους κανόνες που πρέπει να διέπουν ένα σχήμα συνεργασίας που εξυπηρετεί ένα στόχο εθνικής ανάγκης”, είπε χαρακτηριστικά, εκτοξεύοντας στη συνέχεια έμμεσες απειλές αποχώρησης από το τριμερές συνεργατικό κυβερνητικό σχήμα αν δεν εισακουστεί από τους επικεφαλής των κομματικών εταίρων του κόμματός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;