12ο Εαρινό Φοιτητικό Συμπόσιο στο CITY College στη Θεσσαλονίκη‏

image001 (6)

Το CITY College, Διεθνές Ακαδημαϊκό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield διοργανώνει το 12ο Εαρινό Φοιτητικό Συμπόσιο (12th Students’ Spring Symposium). Η εκδήλωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του κολεγίου στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αμφιθέατρο ‘Ροδούλα Κεχαγιά, Λ. Σοφού 3, 5ος όρ.) την Παρασκευή, 24 και το Σάββατο, 25 Μαΐου 2013.

Συνεχίζοντας την επιτυχία της σειράς των ετήσιων Εαρινών Φοιτητικών Συνεδρίων που διοργανώνονται από το 2002, το CITY College προσκαλεί φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων να παρακολουθήσουν το διήμερο συνέδριο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο συμπόσιο θα παρουσιαστούν εργασίες φοιτητών από διάφορες δημόσιες και ιδιωτικές σχολές της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Βορείου Ελλάδος. Οι εργασίες φέτος θα πραγματεύονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα όπως: τεχνολογίες Internet, ανάπτυξη λογισμικού, οικονομικά , e-business, κοινωνική ψυχολογία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού κ.ά. Στο τέλος του συνεδρίου θα βραβευθούν οι καλύτερες εργασίες από την οργανωτική επιτροπή.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διάδοση της έρευνας πάνω στις πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας, της οικονομίας και των κοινωνικών επιστημών αλλά και η εφαρμογή και η επίδρασή τους στην σύγχρονη κοινωνία.

Το συνέδριο παρακολουθούν κάθε χρόνο φοιτητές από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, πράγμα που εξασφαλίζει πολυφωνία και διαφορετική προσέγγιση των διαφόρων θεμάτων κάνοντας την εκδήλωση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του CITY College ενώ υποστηρίζεται από τον φοιτητικό Σύλλογο Πληροφορικής του Κολεγίου (CITY ACM Student Chapter) καθώς επίσης και από το ερευνητικό κέντρο του Κολεγίου, το Κέντρο Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEERC).

Επίσημο website του συνεδρίου: http://www.city.academic.gr/s3-13/

Πληροφορίες / Εγγραφές: S3-13@city.academic.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;