Φυλάκιση Τσίπρα ζητάει ο Πάγκαλος για τα γκούλαγκ του Ζίζεκ

tsipras6

Θόδωρε, ας κρατηθούμε λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα…

Την φυλάκιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε από τον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή όσα έγιναν παρουσία του κ. Τσίπρα με τον φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ, να λέει ότι όσοι δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να στέλνονται στα γκουλάγκ!

«Τα γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο. Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα. Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ», είπε ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου –Παπαδήμου, προσθέτοντας, «Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει “τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους» ή ο χρυσαυγίτης που λέει ”το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι”, τι είναι; Πρέπει να του κάνουμε ψυχανάλυση; Πού θα ξέρω εγώ αν το λέει ως αστείο; Όποιος επιβραβεύει και αποθεώνει φασισμούς – είτε είναι κόκκινοι είτε μαύροι – δολοφονίες ή γενοκτονίες, θα πρέπει να τιμωρείται».

Εντάξει Θόδωρε, καλά τα λες για τα περί φασισμού αν εξαιρέσουμε τις μάλλον ισοπεδωτικές εξισώσεις σταλινισμού – χιτλερισμού – παρά τη δεδομένη ζημιογόνο δράση και του πρώτου -αλλά έχουν πολλοί σειρά πριν φτάσουμε να φυλακίσουμε τον Αλέξη επειδή δεν έψεξε την «πατάτα» του Ζίζεκ. Και σκέψου λίγο μήπως θα έπρεπε να προηγηθείς για να τον υποδεχθείς αν γίνονταν έτσι οι φυλακίσεις πολιτικών…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;