Μπινελίκια

alafoyzos

Κανένα πρόβλημα με τη ΓΗΠΕΛ, γήπεδο ακόμα και 45.000 θέσεων στη Λεωφόρο

Στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή της “Θύρας 13” μίλησε επί δίωρο χθες ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ αναφέρθηκε στη μείωση του μπάτζετ και την προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ ΠΑΟ, στις σχέσεις του με τους “πολυμετοχικούς” – από τους οποίους μίλησε θετικά για τον Ν. Πατέρα – και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ για το προπονητικό επιτελείο ένταση προκάλεσε η επιμονή στην επιλογή ως τεχνικού διευθυντή του Νίκου Νταμπίζας. Ακόμα, για τη ΓΗΠΕΛ τόνισε ότι δεν βλέπει καμία απαίτηση από τον οποιοδήποτε εναντίον του ΠΑΟ στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα και τάχθηκε ευθέως περί γηπέδου ακόμα 45.000 θέσεων στη Λ. Αλεξάνδρας, κάτι που θα καταστεί εφικτό αν υπάρξει η απαιτούμενη οικονομική δυνατότητα.

Ειδικότερα για το ζήτημα Νταμπίζα, ο πρόεδρος των “πράσινων” είπε απαντώντας στους οργανωμένους που του έλεγαν ότι δεν θα ανεχτούν παρουσία του Ν. Νταμπίζα στη Λεωφόρο ότι «Αν δεν τον θέλετε να φύγω και εγώ. Αν δεν έχω το δικαίωμα να επιλέγω τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι, τότε να φύγω και εγώ. Έβαλα τα λεφτά μου. Μην λέτε μαλ..ς, γ…ω την Π….α μου. Δεν είχα καμία διάθεση να γίνω πρόεδρος. Ήθελα να βοηθήσω. Όταν παίρνω μία απόφαση, την παίρνω μέχρι τέλος». Το ωραίο πάντως είναι ότι του απάντησαν πως αφού το θέτει έτσι τότε να σηκωθεί και να φύγει, αν και αμέσως μετά επιχειρήθηκε να πέσουν σχετικά οι τόνοι.

Μάλλον ατυχής η επικοινωνιακή επιλογή Αλαφούζου, αν κρίνουμε ότι εξαναγκάστηκε σε μπινελίκια κι από το γενικότερο αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;