Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Ελληνικό-Ανοιχτό-Πανεπιστήμιο-2

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για παροχή ποιοτικά αναβαθμισμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες στην περιοχή της επιστημονικής έρευνας προσφέρει ταχύρρυθμα επιμορφωτικά προγράμματα στη «Συγγραφή εμπειρικής έρευνας: Σχεδιασμός, Μεθοδολογία, Τεχνικές» (όπως διπλωματική εργασία, άρθρο για δημοσίευση).

Τα ανωτέρω επιμορφωτικά προγράμματα αποσκοπούν να παράσχουν στους συμμετέχοντες τα εφόδια, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της συγγραφής επιστημονικών ερευνητικών εκθέσεων.

Συγκεκριμένα, στόχος των σεμιναρίων είναι η εισαγωγή και εξοικείωση των συμμετεχόντων με βασικές γνώσεις και δεξιότητες για τη συγγραφή επιστημονικών εκθέσεων που παρουσιάζουν εμπειρική έρευνα (όπως διπλωματική εργασία, άρθρο για δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό) στις Επιστήμες της Αγωγής και τις Κοινωνικές Επιστήμες.

Επιστημονικά Υπεύθυνη: Βασιλεία Χατζηνικήτα, Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Έρευνας στην Πράξη, Διευθύντρια Σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Σπουδές στην Εκπαίδευση» στο Ε.Α.Π.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στα συνημμένα αρχεία στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
56'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
62'
2 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;