Όχι άλλο ριγέ κολάν μαύρο άσπρο!

kolan

Πριν ξεκινήσω να “θάβω” το κατά τα άλλα συμπαθητικό κολάν, να αναφέρω πως γνωρίζω πως είναι φετινή τάση της μόδας, όχι τίποτα άλλο μην αρχίσουν το βρισίδι τίποτα φασιονίστες και τρέχουμε!

Αυτές οι ρίγες οι μαύρες άσπρες έχουν γίνει ο εφιάλτης μου. Τις βλέπω παντού! Στο κλαμπ με γόβες, σε καφετέρια με σταράκια και φούτερ και γενικά βλέπω κορίτσια copy paste. Και μακάρι να πήγαινε σε όλες, αλήθεια θα το ανεχόμουν. Αλλά πραγματικά μερικά παραδείγματα είναι τόσο τραγικά που απορώ δεν έχουν φίλους να τους που “βγάλ΄το, δε σου πηγαίνει, δε σε κολακεύει”!

Η ρίγα γενικά παχαίνει. Ας κρατήσουμε πρώτο αυτό. Όταν έχεις μεγάλη περιφέρεια και το κολάν ξεχειλώνει να ξέρεις πως δεν σου κάνει, πρέπει να το βγάλεις.  Γιατί το κολάν, κολάν είναι, λάστιχο, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα σου μπει. Ωστόσο δε σημαίνει ότι θα σε κολακεύει κιόλας.

Αν πάσι θυσία θες να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου κάτι μαυρόασπρο ριγέ τότε πάρε ένα πουκάμισο, ένα φόρεμα, παπούτσια or something. Βρες αυτό που θα το φοράς και θα σε αναδεικνύει. Μην πηγαίνεις με τη μάζα, δε σε κολακεύει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;