Τι είπαν όταν τα είπαν Μπένι – Τζερόνιμο…

Θα βγούμε από την κρίση λέει ο Αρχιεπίσκοπος, η εκκλησία είναι ιερός οργανισμός σημείωσε ο Βενιζέλος, βοηθώντας μας για άλλη μια φορά να γίνουμε σοφότεροι, καθώς μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι είναι περίπτερο…

Συνάντηση στη εκκλησιαστική έδρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στη Μονή Πετράκη, είχαν ο Ιερώνυμος και ο Ευ. Βενιζέλος. Οι επικεφαλής ΠΑΣΟΚ και Εκκλησίας τα είπαν σε καλό κλίμα και παραχώρησαν και δηλώσεις για την επικοινωνία τους.

«Έργο δικό μας είναι να βοηθήσουμε το λαό μας στις δυσκολίες του, να τον ενισχύσουμε ψυχικά, να του πούμε να έχει εγκαρτέρηση και να αγωνιστεί, όλοι μαζί αγωνιζόμενοι και ενωμένοι να μη μας πιάνει πανικός, αλλά να είμαστε αισιόδοξοι γιατί όπως περάσαμε πολλές κρίσεις στην ιστορία αυτού του τόπου θα ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση. ‘Ήδη, αρχίζουν να φαίνονται ορισμένα ίχνη, καθώς παρακολουθούμε τα συμβαίνοντα και αυτό μας δίνει περισσότερο κουράγιο να δούμε την ευθύνη μας κατάματα και να προχωρήσουμε τον εκκλησιαστικό αγώνα», αμέσως μετά τη συνάντησή τους ο Αρχιεπίσκοπος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «επειδή ο βασικός σκοπός της Εκκλησίας είναι η σωτηρία των ανθρώπων, έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να εκπέμπεται ένα αισιόδοξο μήνυμα και η χώρα μας, η κοινωνίας μας, που έχει περάσει και περνάει τόσα πολλά, έχει ανάγκη από θετικά μηνύματα. Το μήνυμα είναι μήνυμα ανόρθωσης και προοπτικής” και υπογράμμισε ότι αυτό όμως θέλει ενότητα, αλήθεια και δουλειά. Ως κόμμα της κυβερνητικής συνεργασίας, θα λειτουργεί πάντα ως παράγοντας σταθερότητας, προκειμένου να βρίσκονται λύσεις και στις σχέσεις κράτους και Εκκλησίας, αλλά και στα προβλήματα των απλών ανθρώπων. Οι συζητήσεις με τον Μακαριότατο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και κρίσιμες γιατί παρακολουθεί τα θέματα με αγάπη, μετριοπάθεια, διακριτικότητα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος και ο ρόλος της Εκκλησίας, η οποία δεν είναι ούτε παράρτημα του κράτους, ούτε μια απλή μη κυβερνητική οργάνωση, αλλά ένας ιερός οργανισμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;