Μαθητές ανακύκλωσαν 180.000 συσκευασίες

Μαθητές ανακύκλωσαν 180.000 συσκευασίες Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης του Δήμου Κηφισιάς.

Η ανταπόκριση των σχολείων ήταν πολύ μεγάλη με τους μαθητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι μαθητές από τα Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της περιοχής κατάφεραν να ανακυκλώσουν 180.000 συσκευασίες. 

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

  • 1ος Νικητής: Το τμήμα Γ1 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας το οποίο ανακύκλωσε 24.788 συσκευασίες. Το έπαθλο για κάθε μαθητή του τμήματος είναι ένα ποδήλατο.
  • 2ος Νικητής: Το τμήμα Α2 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς το οποίο ανακύκλωσε 19.596 συσκευασίες. Το έπαθλο για κάθε μαθητή είναι ένα mp4 music player και
  • 3ος Νικητής: Το 5ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς το οποίο ανακύκλωσε 8.181 συσκευασίες. Οι μικροί μαθητές κερδίζουν από ένα mp3 music player.

Τέλος ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης δήλωσε ότι:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς γιατί με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και την προσπάθεια τους, μεταφέρουν το μήνυμα ότι όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά οφείλουμε να κάνουμε την ανακύκλωση, στάση ζωής, για ένα καλύτερο αύριο. Αλλάζοντας μικρές, καθημερινές συνήθειες, όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;