Πανεπιστήμιο Αιγαίου | 1ο Θερινό Σχολείο

Summer School Aegean

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου διοργανώνει το 1o Θερινό Σχολείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας, 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2013, στον Μόλυβο της Λέσβου.

Το 1ο Διεθνές Θερινό Σχολείο στην Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα διοργανώνεται σε συνεργασία με το εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τα Τμήματα Μάρκετινγκ και Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, και το Michigan State University.

Στόχος

Στόχος του Θερινού Σχολείου είναι να συμβάλει στην κάλυψη της ανάγκης διαρκούς παρακολούθησης των τεχνολογικών εξελίξεων και της δια βίου μάθησης στη σύγχρονή κοινωνία, δίνοντας έμφαση στο προφίλ γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού που η αγορά εργασίας έχει ανάγκη.

Θεματικές ενότητες

  • Εισαγωγή στο ηλεκτρονικό επιχειρείν
  • Workshop: Δημιουργία ενός e-shop
  • Ασφάλεια και Πληρωμές
  • Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ,
  • Business Analytics
  • Επιχειρηματικότητα στο κινητό τηλέφωνο

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συναναστραφούν με καταξιωμένους επιστήμονες του κλάδου της Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας. Μέσα από σύγχρονες μεθόδους εκπαιδευτικής διαδικασίας, δηλ. διαλέξεις, workshops, πρακτικές ασκήσεις, συνεδρίες αναστοχασμού, συζητήσεις ανατροφοδότησης με τους ομιλητές, συνεδρίες συνεργατικών δραστηριοτήτων και εκπαιδευτική εκδρομή, θα καλυφθούν σε βάθος ζητήματα τεχνολογικής αιχμής.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δωθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι τις 15 Μαίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες στον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;