ΠΑΣΠ | Το παρασκήνιο γύρω από την... επικείμενη συνδιάσκεψη

PASP

Έντονα πολιτικοποιημένο το κλίμα μεταξύ των οργανώσεων της ΠΑΣΠ, καθώς μετά τις φοιτητικές εκλογές στις οποίες διατήρησε σαφώς σταθερές τις δυνάμεις της, συγκριτικά με πέρσυ, η ΠΑΣΠ ετοιμάζεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της για μια πολιτική – εκλογική συνδιάσκεψη.

Το θέμα παίρνει φωτιά, αν καλοσκεφτεί κανείς τη μεγάλη κόντρα μεταξύ των ομάδων της νεολαίας ΠΑΣΟΚ για την άρση της αυτονόμησης της ΠΑΣΠ, για την οποία έκανε λόγο το κυρίαρχο κραταιό κομμάτι της νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Οι πληροφορίες από κύκλους της ΠΑΣΠ, κάνουν λόγω για συνδιάσκεψη το επόμενο χρονικό διάστημα έως το τέλος του καλοκαιριού, ενώ όπως όλα δείχνουν μάχη για την ηγεσία θα δώσουν 2 στρατόπεδα, με μπροστάρηδες 2 πασπίτες προερχόμενους από οργανώσεις της Αθήνας.

Μέσα στην εβδομάδα μετά το Πάσχα, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΣΠ. Όπως ξεκάθαρα τονίζουν μέλη της οργάνωσης, “η Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη, πρέπει να ανασυγκροτηθεί καθώς αποτελεί τη μόνη δημοκρατική δύναμη στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Όλοι μας ξέρουμε πως ο καθένας κινείτε και τι αντελέι από αυτό. Θέλουμε δημόσιο και δωρεάν, νέο και δημοκρατικό πανεπιστήμιο. Θα παλέψουμε ενάντια στα όποια συμφέροντα εμποδίσουν τα παραπάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;