Αθώοι όλοι στην υπόθεση του dvd Ζαχόπουλου και της τότε 36χρονης

zaohopoulos_180648355

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο η Εύη Τσέκου, ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μακρυγιάννης και ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος, για την υπόθεση του Χρήστου Ζαχόπουλου. Πρόκειται για τη γνωστή ιστορία με το dvd της 36χρονης και του τότε γγ Πολιτσμού Ζαχόπουλου το Δεκέμβριο του 2007 που αποκαλύφθηκε μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας του κυβερνητικού παράγοντα της κυβέρνησης Καραμανλή και στενού φίλου της συζύγου του Νατάσας.

Ο εκδότης αθωώθηκε ομόφωνα, ενώ η σήμερα 42χρονη κατά πλειοψηφία, η οποία ξέσπασε σε κλάματα για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσής της και σε δηλώσεις της είπε ότι αισθάνεται δικαιωμένη και πολύ χαρούμενη.

Ο δικηγόρος του Θέμου Αναστασιάδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε ότι για τον εντολέα του «σήμερα είναι μια ευτυχής ημέρα, διότι μια σκευωρία ετών κατέρρευσε με την ομόφωνη αθώωσή του». Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, για την παρούσα υπόθεση ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει ότι δεν υπήρξε παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων «και επομένως η κρίση του ήταν δεσμευτική για το δικαστήριο».

Ο συνήγορος του Γιάννη Μακρυγιάννη, Γιάννης Ματζουράνης, δήλωσε ότι «μετά από μακρά και άψογη αποδεικτική διαδικασία, μια υπόθεση που ξεκίνησε για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ως κακούργημα και οδήγησε τέσσερα άτομα στις φυλακές, προσωρινά κρατούμενους, κατέληξε στη σημερινή αθώωση όλων των κατηγορούμενων. Στη Γερμανία θα ελέγχονταν εισαγγελείς και δικαστές που κακουργοποίησαν μια τέτοια υπόθεση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;