Αφιέρωμα: Ιστοσελίδα φοιτητικών προσφορών από το ΤΕΙ Αθήνας!

tei-ath-offers

Την εμφάνισή του κάνει η νέα ολοκαίνουργια ιστοσελίδα φοιτητικών προσφορών από το ΤΕΙ Αθήνας.

Η νέα υπηρεσία Offers (https://offers.teiath.gr/) δημιουργήθηκε στα πλαίσια της υπηρεσίας Δικτύωσης της Φοιτητικής Κοινότητας με τις τοπικές επιχειρήσεις και απευθύνεται σε επιχειρήσεις των Καλλικρατικών Δήμων Αττικής, που επιθυμούν να προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές σε φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας, καθώς και στους φοιτητές που επιθυμούν να ενημερωθούν και να αξιοποιήσουν αυτές τις προσφορές.

Ωστόσο η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις, να αναρτούν προσφορές και εκπτώσεις για τους φοιτητές, χωρίς κανένα οικονομικό και διαχειριστικό κόστος.

Πως λειτουργεί;

Σε πρώτη φάση δημιουργείτε το προφίλ σας (αν είσαστε φοιτητής του Ιδρύματος μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τα στοιχεία του webmail, WiFi, Εύδοξος) ή αν είσαστε επιχείρηση και θέλετε να συμμετέχετε με προσφορά, μπορείτε να κάνετε κανονική εγγραφή.

Είδη φοιτητικών προσφορών

Υπάρχουν τρία είδη φοιτητικών προσφορών τα οποία είναι:

Happy Hours

Οι προσφορές τύπου Happy Hour επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Π.χ μπορεί κάποιος να απολαύσει το πρωινό του (είτε καφές, είτε γλυκό, είτε χυμός) φθηνότερα μόνο συγκεκριμένες ώρες μέσα στη μέρα.

Coupons

Οι προσφορές τύπου Coupons προσφέρουν περιορισμένο αριθμό κουπονιών, τα οποία μπορούν να δεσμεύσουν οι φοιτητές. Στη συνέχεια μπορούν να τα εξαργυρώσουν στην επιχείρηση, λαμβάνοντας το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρει.

Limited

Οι προσφορές τύπου Limited έχουν περιορισμένη διάρκεια.

Mobile Application

offers

Η νέα υπηρεσία Offers υπάρχει και σε εφαρμογή για iPhone για τους gadgetακιδες και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Μια πολύ καλή λύση τόσο για επιχειρήσεις όσο και για φοιτητές! Άποψη μου, με περισσότερες καταχωρήσεις και έξυπνες προσφορές θα προσελκύσει αρκετούς φοιτητές. 😉

Υ.Γ: Μην ξεχάσεις να μοιραστείς αυτό το άρθρο στο Facebook και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα ε! 🙂

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;