DIY | Πως να φτιάξετε οικολογική τσάντα για ψώνια [photos]

Όπως θα έχετε καταλάβει από προηγούμενα μας άρθρα μας αρέσουν οι DIY κατασκευές με υλικά που έχουμε στα σπίτια μας και που πρόκειται να τα πετάξουμε ή μας είναι αδιάφορα. Σκεφτήκαμε λοιπόν να φτιάξουμε κι εμείς κάτι και να σας το παρουσιάσουμε. Ο πληθυντικός αυτή τη φορά δεν είναι ευγενείας αλλά όντως ήμασταν δύο άτομα.

Πρόκειται για ιδέα της Στέφανης Σπύρου, Interior Architect, και όπως θα δείτε βοήθησα κι εγώ λιγάκι στα χαμαλίκια του τύπου κοψίματα, κόλες και τέτοια. Φτιάξαμε μία μεγάλη (50 * 20 * 50) οικολογική τσάντα από χαρτόκουτο.

Η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη. Αφού ανοίγετε το χαρτόκουτο σας εντελώς, του δίνετε το σχήμα της τσάντας. Όσον αφορά στα τσακίσματα στο πλάι μπορείτε να τα σχηματίσετε χαράζοντας στη μέση τους με ένα μαχαίρι αιχμηρό. Για τη διακόσμηση μπορείτε να κόψετε αποκόμματα από περιοδικά και εφημερίδες και να δημιουργήσετε ένα όμορφο κολάζ.

Αντέχει αρκετό βάρος κι επίσης αντέχει και στη βροχή (μη την κάνετε και μπάνιο όμως!).  Αν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε και τις δικές σας DIY κατασκευές στο info [at] neolaia.gr.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;