Ο Ζοτς στο Business Conference «1st Coach a Winning Team»

obradovic

«Μαζί κάθε ένας πετυχαίνει περισσότερα» είναι το θέμα του συνεδρίου «1st Coach a Winning Team Conference», στο οποίο θα συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μαζί με τον Δ. Ιτούδη. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου 2013, στο Συνεδριακό Χώρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, όπου θα αναλυθεί με ποιους τρόπους, ακόμη και σε περιόδους έντονης αστάθειας και αλλαγών, οι ομάδες μπορούν να κερδίζουν και να διαπρέπουν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουν θέματα διαχείρισης ομάδων σε εταιρικό περιβάλλον, με αντίστοιχα επιτυχημένα μοντέλα από τον αθλητικό χώρο και να διαπιστώσουν ότι ο δρόμος προς την κορυφή είναι σε κάθε περίπτωση δύσκολος, όμως έχει κοινά βήματα.

Τα θέματα του συνεδρίου θα καλύψουν κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ των εισηγητών είναι: οι προπονητές μπάσκετ. Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, ο διεθνούς φήμης trainer Τόμας Κρόνμπεργκ, ο ιδρυτής της Coco-Mat και «Πολίτης του Κόσμου» Παύλος Ευμορφίδης, και στελέχη πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων όπως ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε. Αλ. Φουρλής, η επικεφαλής της Επιχειρησιακής Μονάδας Ophthalmology & Critical Care της Novartis Hellas κα Μ. Ψαχά και ο επικεφαλής των Agencies και του YouTube της GOOGLE για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, Ηλίας Σούσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;