Ανησυχία στη ΝΔ για υποψηφιότητα Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων

kasidiaris-ilias-724695

Έντονη ανησυχία κυριαρχεί στη Συγγρού για το τι μέλει γενέσθαι με τις επόμενες δημοτικές εκλογές του Ιουνίου του 2014 και τη διαφαινόμενη υποψηφιότητα Κασιδιάρη από την πλευρά της Χρυσής Αυγής στο Δήμο της Αθήνας. Μια υποψηφιότητα που φαίνεται να έλκει και παραδοσιακούς ψηφοφόρους του κόμματος στην πρωτεύουσα, λόγω και της αντιμεταναστετικής ρητορικής του εκπροσώπου της Χ.Α.

Με τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που στηρίχθηκε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση από τη ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, να έχει δηλώσει από τώρα ότι θα είναι υποψήφιος ανεξαρτήτως των αποφάσεων Σαμαρά και το σενάριο μιας υποψηφιότητας μετριοπαθούς προφίλ, ικανή να στηριχθεί και από τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, κόμμα και πρόεδρος αναζητούν μια υποψηφιότητα «σκληροπυρηνικού» δεξιού χαρακτήρα που δεν θα επιτρέπει τη διείσδυση του Η. Κασιδιάρη στα συντηρητικά στρώματα του Δήμου.

Από πολλούς στη ΝΔ ακούγονται πλέον ανοιχτά τα ονόματα του νυν υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, αλλά και του πρώην υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων – και πρώην επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου – Μάκη Βορίδη. Ειδικότερα η περίπτωση Βορίδη, θεωρείται μία από εκείνες που αποτελεί ισχυρότατο ανάχωμα στην επιρροή Κασιδιάρη στους «γαλάζιους» και συντηρητικούς/υπερσυντηρητικούς ψηφοφόρους και γενικότερα για εκείνους τους ψηφοφόρους που όπως ζουν την καθημερινότητα σε ορισμένες υποβαθμισμένες αθηναϊκές γειτονιές τους έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ένας υποψήφιος Δήμαρχος με αντιμεταναστευτικό λόγο και… έργο θα μπορούσε να δώσει κάποιες μίνιμουμ έστω λύσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο από χρόνια έχουν δείξει οι Αθηναίοι ότι τους απασχολεί εντονότατα, όπως δείχνουν και τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά της Χ.Α. σε εκλογικά κέντρα συγκεκριμένων περιοχών της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;