Ικανοποίηση Ομπάμα για τις συλλήψεις των δραστών

Ικανοποίηση Ομπάμα για τις συλλήψεις των δραστώνΕρωτηματικά για το πώς δυο παιδιά που μεγάλωσαν στις ΗΠΑ προχώρησαν σε μια τέτοια αποτρόπαια ενέργεια

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μπάρακ Ομπάμα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αδελφών Τσετσένων δραστών της τρομοκρατικής βομβιστικής επίθεσης του μαραθωνίου της Βοστώνης, όπως είχε κι ο ίδιος υποσχεθεί στους αμερικανούς σε δημόσια παρέμβασή του, νωρίτερα την Παρασκευή.

Λίγο μετά τη σύλληψη και του δεύτερου υπόπτου, ο Ομπάμα εμφανίστηκε στον Λευκό Οίκο όπου δήλωσε: «Προφανώς συνεχίζουν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα. Ανάμεσα σε αυτά τα ερωτήματα: γιατί οι δύο νεαροί άνδρες, οι οποίοι μεγάλωσαν και σπούδασαν ως μέλη της κοινότητας και της χώρας μας, κατέφυγαν σε αυτού του είδους βίαιες πράξεις. Πώς σχεδίασαν και έφεραν εις πέρας αυτές τις επιθέσεις και άραγε είχαν βοήθεια;» είπε ο αμερικανός Πρόεδρος.

Ο κ. Ομπάμα συμπλήρωσε ότι οι Αμερικανοί χρωστούν πολλά στους κατοίκους της Βοστώνης και της Μασαχουσέτης, για την αντοχή που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των δύο εκρήξεων, οι οποίες κόστισαν τη ζωή σε 3 άτομα και προκάλεσαν τον τραυματισμό 176 ακόμα.

Σημειωτέον ότι ο δεύτερος Τσετσένος αδελφός βρέθηκε σε βάρκα οικίας, ο ιδιοκτήτης της οποίας παρατήρησε κηλίδες αίματος που οδηγούσαν στη βάρκα του και ειδοποίησε τις αρχές που προχώρησαν σε επιχείρηση σύλληψής του. Κρατούνται τρεις ακόμα ύποπτοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική επίθεση, ενώ με το άκουσμα της είδησης και του δεύτερο βασικού δράστη οι κάτοικοι της Βοστώνης ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης πανηγυρίζοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;