Συνεχίζει ως κοινοβουλευτική επικεφαλής του ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÐÁÐÁÑÇÃÁ

Ο νεοεκλεγείς γ.γ. της Κ.Ε. Δ. Κουτσούμπος δεν είναι Βουλευτής, οπότε αναμένεται να αναλάβει και επικεφαλής της Κ.Ο. μετά από νέες εθνικές εκλογές

Στη θέση της επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΚΕ απ’ ότι όλα δείχνουν θα συνεχίσει η Αλέκα Παπαρήγα παρότι παρέδωσε τη σκυτάλη του επικεφαλής του κόμματος στον στενό συνεργάτης της Δ. Κουτσούμπο μετά από 22 χρόνια. Όπως και όταν στις αρχές των 90’s είχε αναλάβει της γενική γραμματεία της Κεντρικής Επιτροπής η κ. Α. Παπαρήγα – με επικεφαλής της Κ.Ο. τον αργότερα διαγραφέντα από και την ηγετική ομάδα την ίδια Μήτσο Κωστόπουλο – έτσι και ο νέος γραμματέας αναμένεται να αναλάβει και αυτόν τον ρόλο μετά από νέες εθνικές εκλογές όπου λογικά θα κατέλθει σε εκλόγιμη θέση υποψήφιος.

Κατά τα άλλα το 19ο Συνέδριο του Κόμματος χαρακτηρίστηκε από την σχεδόν απόλυτη ομοφωνία στις πολιτικές μη συνεργασίας με άλλα κόμματα του ΚΚΕ, καθώς και σε άλλες πολιτικές που πρότεινε ηγεσία της Κ.Ε. Οι διαφωνούντες μέλη του ΚΚΕ με τη βασική γραμμή δεν είχαν καν καταφέρει να επιτύχουν την εκλογή τους ως σύνεδροι. Πρόκειται για συνέδριο που θα μείνει στην ιστορία του Κόμματος του Περισσού ως ένα από τα πλέον μονολιθικά, χωρίς καν καταγραφή αντίθετων απόψεων, πράγμα που το οδήγησε και μια μέρα νωρίτερα στη λήξη του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;