Η πιο «μαύρη» μέρα στην ιστορία της ΑΕΚ

Πτώση στη Β’ Εθνική και κυνήγι παικτών και επισήμων από οπαδούς

Με ήττα και οριστική διακοπή οδηγείται η ΑΕΚ στη Β΄Εθνική, μετά από ανθρωποκυνηγητό που ακολούθησε το αυτογκόλ του κιτρινόμαυρου Μπογαΐδη που έδωσε το προβάδισμα με 0-1 στον Πανθρακικό, ελαχιστοποιώντας τις ελπίδες σωτηρίας της ομάδας του, ακόμα κι αν δεν διακόπτετο από την, ασφαλώς, απαράδεκτη εισβολή των οπαδών της ομάδας της Ν. Φιλαδέλφειας στον αγωνιστικό χώρο. Από το μένος των οπαδών δεν γλύτωσαν ούτε αθλητές και παράγοντες του αγώνα που βρέθηκαν μπροστά τους στη φυσούνα και τα αποδυτήρια, ούτε τα διάφορα αντικείμενα που βρέθηκαν στο δρόμο τους στους χώρους του ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας και τα παρατράγουδά του διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια και των κ.κ. Μελισανίδη και Μπάγεβιτς. Ο πρώτος θεωρείται από πολλούς πιθανό να αναλάβει ευθύνες σε περίπτωση που μετά την πτώση της ΑΕΚ βρεθεί κάποια λύση και με τα δυσθεώρητα χρέη της.

Τέλος, φίλαθλοι της Ένωσης αποχωρούσαν απαρηγόρητη με δάκρυα στα μάτια από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Ανέφεραν ότι ποτέ δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να ζήσουν την πτώση της ομάδας τους σε οποιαδήποτε άλλη από τη μεγάλη κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;