«Χρησμοί» Καραμανλή δια αντιπροσώπων για παρελθόν,παρόν και μέλλον

Καραμανλής Έρχεται κοινωνική έκρηξη επειδή δεν την «παλεύει» η τρικομματική 0 τραβηγμένο το σενάριο δολοφονίας μου…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «6μέρες» , ο κ. Καραμανλής έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες ότι θεωρεί πως οι αντοχές της τρικομματικής κυβέρνησης μειώνονται και πρέπει να θεωρείται πιθανό να οδηγηθούμε σε κοινωνική έκρηξη. Ακόμα, αναφέρεται ότι ο ίδιος «ούτε με σφαίρες» δεν επιθυμεί επιστροφή σε ρόλο ηγέτη, κι ότι οι παγωμένες σχέσεις του με τον Α. Σαμαρά οφείλονται στο γεγονός ότι ο νυν πρωθυπουργός δεν υπερασπίσθηκε την περίοδο διακυβέρνησής του, πράγμα που του αποδίδεται ότι του το χρεώνει ως «πολιτικά ανήθικο». Από την άλλη, πλευρά οι κακές του σχέσεις με τον Γ. Παπανδρέου αποδίδονται στο ότι παρά τις προειδοποιήσεις και την ενημέρωση για την κακή οικονομική κατάσταση που παρείχε στον διάδοχό του Πρωθυπουργό εκείνος προτίμησε πριν τις κρίσιμες εκλογές του 2009 το «λεφτά υπάρχουν» και μετεκλογικά επιθυμούσε να τον σύρει σε εξεταστική για την οικονομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο κ.Καραμανλής, πιστεύει ότι πλήρωσε την άρνησή του να στηρίξει το «ναι» στο σχέδιο Ανάν, πλήρωσε το βέτο για τα Σκόπια στο Βουκουρέστι, αλλά και το «άνοιγμα» στους Ρώσους. Παρόλα αυτά φαίνεται να θεωρεί υπερεκτιμημένο το σενάριο δολοφονίας, πιστεύοντας ότι δύσκολα ένας τέτοιος σχεδιασμός θα έφτανε στην υλοποίησή του σε ό,τι αφορά πρωθυπουργό τη χώας μας σε αυτή την ιστορική φάση.

«Δεν ήταν κινήσεις αντι-αμερικανικές, ήταν επιλογές στηριγμένες στη διαπίστωση ότι ο στρατηγικός αμερικανικός μονόδρομος της Ελλάδας, δεν συνέπιπτε σε πολλά σημεία με τα δικά της στρατηγικά συμφέροντα και άρα χρειάζονταν κάποιες αλλαγές», αναφέρεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει πει σε στενούς συνεργάτες του, ενώ χρεώνει «βρώμικο παιχνίδι» σε όσους έστησαν τις υποκλοπές εις βάρος του, τους οποίους φαίνεται να εκτιμά ότι γνωρίζει.

Άντε να δούμε πότε θα αποφασίσει να τα πει και επωνύμως όλα αυτά ο Κωστής…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
2'
73 - 58
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;