Πως το ψυγείο συμμετέχει στο... σεξ!

psigeio

Προτού μας περάσετε για ανώμαλους ας ξεκαθαρίσουμε πως δεν εννοούμε το ψυγείο σαν  συσκευή αλλά το περιεχόμενό του. Αν σας φαίνεται χαζή η επισήμανση, να μην μας κοροϊδέψετε γιατί έχουν ακούσει πολλά τα αυτάκια μας και κυκλοφορούν πολλοί “άρρωστοι” εκεί έξω. Στο ψυγείο λοιπόν υπάρχουν κάποια πραγματάκια, τα οποία μπορούν να σας φανούν χρήσιμα κατά τη διάρκεια του σεξ και να κάνουν κάπως πιο παιχνιδιάρικη τη διάθεσή σας.

  • Από φρούτα τώρα που ανοίγει ο καιρός σίγουρα θα έχετε στο ψυγείο σας φράουλες, τις οποίες αν τις βουτήξετε στη ζάχαρη η στη σοκολάτα και τις προσφέρετε στον… παρτενέρ σας νομίζω πως θα του αρέσει και θα σας το δείξει… ή μάλλον θα του φανεί! Επίσης και τα ακτινίδια είναι μία ιδέα καθώς θεωρούνται αφροδισιακά και ότι ανεβάζουν τη σεξουαλική σας επιθυμία στα ύψη (όσο ύψος μπορεί να φτάσει το πολυόροφο κάποιου, ελπίζω μόνο μην μένει ισόγειο… με πιάνετε!).
  • Κάτι πολύ τετριμμένο… όχι γιατί το χουμε κάνει όλοι (#oute_kan) απλά το ακούμε αρκετά συχνά σαν φαντασίωση ή σε ταινίες κλπ., Μιλάω για τη σαντιγί! Καλύψτε με σαντιγί το κορμί του συντρόφου σας ή το δικό σας σε όποιο σημείο θέλετε και μετά φροντίστε να την εξαφανίσετε με τη γλώσσα! Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τη σοκολάτα. Μόνο αφήστε την λίγο έξω από το ψυγείο να λιώσει. Ποιος είπε ότι με το σεξ χάνεις θερμίδες; Ήρθε η στιγμή να τον διαψεύσουμε…
  • Αν είσαι λιγάκι αλκοολικός και θέλεις να συνδυάσεις και τα δύο (ποτό και σεξ) σου έχω λύση. Λεμόνι, αλάτι και τεκίλα… Χύσε την τεκίλα χαμηλά, και όσο ανεβαίνεις να υπάρχουν τα άλλα δύο. Πολύ μου άρεσε αυτή η ιδέα! Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν δικιά μου, από κάποιο ανώνυμο αλκοολικό φιλαράκι.
  • Για το τέλος άφησα κάτι που βρίσκουμε στην κατάψυξη. Τα παγάκια φυσικά! Κρατήστε ένα παγάκι στην παλάμη σας και κάντε το βόλτα στο κορμί της συντρόφου σας. Θα λιώσει! (#diplis_anagnosis).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;