Η πιο βαριά φανέλα!

paoΊσως η άποψή μου να μην είναι απαλλαγμένη από τα φιλοπαναθηναϊκά μου αισθήματα, αλλά η φανέλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού είναι η πιο βαριά του ελληνικού αθλητισμού, μακράν της δεύτερης!

Όσο κι αν μειωθεί το budget, ό,τι προβλήματα κι αν υπάρξουν, όσοι νέοι παίκτες κι αν έρθουν, όσα λάθη και αν κάνει ο τίμιος Αργύρης Πεδουλάκης, 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα σε διάστημα 15 ετών είναι επιβλητική επίδοση και αν μη τι άλλο, σε καθιστούν κυρίαρχο της Ευρώπης.

Έχουν άλλον αέρα και οι παίκτες της ομάδος, ακόμα και αν δεν έχουν το ειδικό βάρος και την εμπειρία των προηγούμενων. Ακόμα και αν άλλαξαν όλα μέσα σε λίγες μέρες, (από ιδιοκτήτη-πρόεδρο, μέχρι προπονητή και παίκτες), δείχνει να υπάρχει συνέχεια στην ομάδα. Και αυτό, εκτός από το δέος που προκαλεί η φανέλα, πιστώνεται και προσωπικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για διάφορα από μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά δείχνει σιγά-σιγά να κερδίζει πόντους!

Όλα αυτά φάνηκαν στο πρώτο ματς στη Βαρκελώνη, όπου η παραδοσιακά χαϊδεμένη της Ευρωλίγκας (μαζί με την ΤΣΣΚΑ), Μπαρτσελόνα, χρειάστηκε την καταφανή εύνοια των τριών διαιτητών του αγώνα και αρκετή δόση τύχης για να φύγει νικήτρια, (έπειτα από μία παράταση!), από το  Palau Blaugrana!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι μπορεί! Το μόνο που μένει να δείξει, είναι ψυχικά αποθέματα για να κάνει το break!

Υ.Γ.: Η αλλαγή του Πάνκο, με τον Γκιστ, μεσούσης της σαιζόν, φαίνεται πετυχημένη και ο Αμερικανός αποδεικνύεται λίρα εκατό για τους πράσινους!

 Συντάκτης | Κωνσταντίνος Πλιάτσικας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;