Twitter | Οδηγός επιβίωσης! [RTs & FAVs]

6ba9e7bd-bd72-4cde-a203-d1c73bd31e73

Αν και υπάρχουν οδηγίες για βοήθεια στο Twitter με καταχωρημένες τις πιο συχνές απορίες που μπορεί να έχει κάποιος για το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο, εμείς είπαμε να το παίξουμε λιγάκι ιστορία βοηθώντας σας να το καταλάβετε λιγάκι παραπάνω και να χτίσετε μία καλή εικόνα.

Για τους πολύ καινούριους χρήστες το Retweet είναι το σηματάκι με τα δύο βελάκια κάτω από το εκάστοτε tweet και το Favorite το αστεράκι. Για τους παλιούς να υπενθυμίσουμε πως είναι τσάμπα η χρήση τους καθώς μερικοί μάλλον νομίζετε πως αν κάνετε RT ή FAV θα συνδεθεί με τον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα σας αφαιρέσεις χρήματα or something!

Όσον αφορά στο Retweet κάνουμε θερμή παράκληση εμείς οι followers σας να μην υπερβαίνουν τα 7-10 κάθε φορά γιατί καταντάει εκνευριστικό. Επίσης, μην retweetάρετε τα tweets του κάθε καημένου με τον οποίο κάνετε insight jokes και μόνο εσείς τα “πιάνετε”. Επίσης, μην κάνετε συνεχόμενα RTs από ένα μόνο άτομο γιατί ίσως θεωρηθείτε stalker.

Όσον αφορά στα Favorite υπάρχουν δύο κατηγορίες χρηστών. Εκείνοι που κάνουν favs μόνο όταν στο tweet γίνει tag το όνομά τους και εκείνοι που το κάνουν όταν δουν κάτι που θα τους αρέσει είτε για να το πουν μετά στους φίλους τους, είτε για να το κλέψουν να το κάνουν status στο Facebook είτε επειδή είναι πολύ προκλητικό για τα κυβικά τους για RT.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;