Οι Rolling Stones πίσω στο Χάιντ Παρκ 44 χρόνια μετά

Rolling-Stones-concert-in-Hyde-Park-1806739

Επιστρέφει το θρυλικότερο συγκρότημα μετά από σχεδόν πέντε δεκαετίες στο Χάιντ Παρκ.

Εκεί έδωσαν κάποτε μια από τις πλέον αξιομνημόνευτες συναυλίες του, η οποία χαρακτηρίστηκε από την Guardian ως «ένα γεγονός που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή στην Βρετανική κοινωνική ιστορία.»

Μάλιστα, τόσο ο Μικ Τζάγκερ όσο και ο Κιθ Ρίτσαρντς εξέδωσαν ανακοινώσεις που φανερώνουν τον ενθουσιασμό τους, αλλά ο ντράμερ Τσάρλι Γουότς έχει κάποιες αντιρρήσεις: «Δε θέλω να το κάνω. Όλοι οι άλλοι θέλουν. Δε μου αρέσει να παίζω σε εξωτερικούς χώρους.», λέει και εξηγεί πως ο βασικός λόγος είναι πρακτικός: «Το χειρότερο πράγμα όταν παίζεις σε εξωτερικούς χώρους είναι όταν φυσάει ο άνεμος, αν είσαι ντράμερ, γιατί μετακινούνται τα κύμβαλα.. είναι πραγματικά δύσκολο να παίξεις έτσι.»

Από την άλλη, ο Τζάγκερ είπε: «Περάσαμε υπέροχα στις πέντε συναυλίες που κάναμε πέρσι, και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Έχουμε τόσο υπέροχες αναμνήσεις από το Χάιντ Παρκ και πραγματικά δε μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο μέρος να εμφανιστούμε για τους Βρετανούς θαυμαστές μας φέτος το καλοκαίρι.»

Ο Κιθ Ρίτσαρντς συμφωνεί: «Η ενέργεια μεταξύ των μελών του γκρουπ είναι τόσο καλή που δε μπορούμε να περιμένουμε να επιστρέψουμε στη σκηνή όπου ανήκουν οι Stones.»

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Ιουλίου, ενώ θα προηγηθεί η και πρώτη τους εμφάνιση στο φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
45'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΤΕΛ
89 - 78
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
4'
70 - 64
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;