Athens “White Minds” | The New Educational Experience

white space

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το ….

Athens “White Minds”

The New Educational Experience

Ένα ταξίδι στην γνώση, το marketing, τα media, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

  • 8 Ομιλητές – 8 θεματικές ενότητες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου!
  • 1.200 συμμετοχές φοιτητών μέχρι σήμερα
  • 5 ώρες γεμάτες έμπνευση
  • 3 πόλεις σε live σύνδεση (Αθήνα – Νέα Υόρκη – Σικάγο)
  • 1 μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία ξεκινά!

Το Σάββατο, 06/04/213 στον πολυχώρο Μαρασούλη, Ιερά οδός 7-11, Αθήνα στην αίθουσα Άκρο, από της 12.00 έως της 17:00 θα λάβει χώρα το 1ο Δωρεάν ΅White Mind” Educational Experiential Event σηματοδοτώντας οτι κάτι νέο ξεκινά στην Ελλάδα.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εκπαιδευτικές διοργανώσεις το «White Minds» σχεδιάστηκε για να διατηρἠσει το υψηλότατο επίπεδο ομιλητών και βιωματικής εμπειρίας, χωρίς όμως να υπάρχει χρέωση για το κοινό.

Ο σχεδιασμός της δωρεάν πρόσβασης, βασίζεται στην πεποίθηση της White Space, (που είναι η δημιουργός και διοργανώτρια εταιρία των “White Minds”), ότι η γνώση δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια, αλλά δικαίωμα για τον καθένα και οτι η δημιουργικότητα μπορεί να βρίσκεται στον καθένα που θα του δοθεί το ερέθισμα ή η ευκαιρία για να την εκφράσει και όχι μόνο σε αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα να την ¨αγοράσουν῾῾

Για τη διασφάλιση όμως της ποιότητας του κοινού η πρόσβαση γίνεται μόνο με εγγραφή που έχει πραγματοποιηθεί σε προγενέστερο στάδιο.

Στο 1ο White Minds έχουν εγγραφεί πάνω από 1.200 νέοι και νέες 19 έως 30 ετών μέχρι σήμερα φοιτητές, τo 90% αυτών φοιτούν σε δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ενώ η πρόβλεψη είναι οτι ο αριθμός των συμμετοχών θα ξεπεράσει τα 1.500 άτομα.

Ελάχιστες εναπομείναντες προσκλήσεις για την εκδήλωση μπορούν να λαμβάνουν φοιτητές επικοινωνώντας με τη διοργανώτρια εταιρία στα 210 6717115, 210 6711561και online μέσω facebook στο facebook.com/whitespacegr.

Η διαφορετική αυτή εκπαιδευτική εμπειρία που έχει σαν βασικό της στόχο και σκοπό τη μετάδοση γνώσεων και τη συζήτηση πάνω σε καινοτόμες, επιτυχημένες αλλά και νέες ιδέες, από αναγνωρισμένες προσωπικότητες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων. Μάλιστα όλοι οι συμμετέχοντες ομιλητές είναι Έλληνες που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας έτσι το μήνυμα στους νέους οτι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργικότητας και της διάκρισης.

Σκοπός κάθε ᾽White Mind” είναι να εμπνεύσει τους νέους και νέες να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο μέσα από την καινοτομία των ιδεών τους και να τολμήσουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Οι ομιλητές:

  • Φώτης Βασιλείου- Managing Director White Space
  • Σταμάτης Μαλέλης – News General Manager Star Channel – Owner New Media Studies
  • Σταύρος Σταύρου – Fashion TV and Fashion Vodka
  • Μάριος Παππάς – Owner Ellas TV Inc (USA) IPTV – Apple TV exclusive licensee for Greek Ethnicity
  • Πέτρος Χατζόπουλος-Managing Partner Conservatory at Rye
  • Μαρία Γιαχνάκη- Owner Sceptic Productions
  • Γιώργος Βασιλείου- Managing partner White Space
  • Χρήστος Κούκιος – Velti’s HR Director
  • Αλέξανδρος Ντάβος – Διευθυντής Retail Marketing, Διευθυντής Αγορών, Εφοδιασμού & Διακίνησης Εμπορευμάτων Σταθερής & Κινητής ΟΤΕ.

Αναλυτική Παρουσίαση Ομιλητών

Για το 1ο White Minds Educational Experience επιλέχτηκε ένας ξεχωριστός χώρος, το νεόκτιστο Μέγαρο Μαρασούλη στο κέντρο της Αθήνας και πέραν της διαδραστικής διαμόρφωσης του χώρου, θα πραγματοποιηθούν συνδέσεις μέσω νέων διαδικτυακών τεχνολογιών με Νέα Υόρκη και Σικάγο προκείμενου να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο πάνελ.

Το πάνελ του 1ου White Minds Educational Experience απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες, οι οποίες μπορούν θα ενθουσιάσουν το κοινό αλλά και θα δημιουργήσουν συνθήκες έμπνευσης νέων καινοτόμων ιδεών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;