Neolaia.gr 2007 - 2013 | United We Stand - Χρόνια μας πολλά

Καλησπέρα.

Μαζευτήκαμε σήμερα, όλοι εδώ, για να γιορτάσουμε μία ιδιαίτερη επέτειο.

Σαν σήμερα πριν 6 χρόνια, ο Νικόλας ο Μπαρδάκης (ο διάσημος αδερφός του αδερφού του), έφτιαξε ετούτο εδώ το site, χωρίς και ο ίδιος να πολυ-ξέρει το γιατί. Κάτι οι SOAD, κάτι το ποτό, κάτι το “γιατί όχι;” τον οδήγησαν στο να φτιάξει κάτι που επηρέασε τις ζωές ατόμων, που πότε δεν φανταζόταν καν ότι θα γνώριζε.

Η συνένωση με το foititakos.gr του Gritz (διάσημου νεοφιλελεύθερου σοφιστή της εποχής), άλλαξε τις προοπτικές, άλλαξε τα δεδομένα, άλλαξε την ομάδα, άλλαξε μαζί και την εικόνα του site.

Έμελλε όμως να αλλάξει και τη ζωή, ολόκληρου του team, του Τσαλίκ, του Άρη (μόνο έτσι μπορείς να αποκαλείς τον Πανάγο), του Κάπο, της Στέλλας, της Ίρινας και πολλών πολλών άλλων ατόμων, που αφιέρωσαν το χρόνο και τη δημιουργικότητά τους, σε αυτό το εγχείρημα (ξεχωρίζουμε Τερέζα και Μανώλη).

Δεν θα αναλωθούμε σε νούμερα και στατιστικά. Όχι επειδή δεν είμαστε υπερήφανοι (τουναντίον θα λεγα), αλλά επειδή κανένα νούμερο, καμία γλώσσα και κανένα άρθρο, δεν θα μπορέσει να σας εξηγήσει τι σημαίνει για εμάς το neolaia.gr. Τι έχουμε περάσει μέσα από αυτό, αλλά και για αυτό. Κυρίως, τι έχουμε περάσει όλοι μαζί, κάτι αδιάφορα απογεύματα, που μπορεί ο καθένας να έχει 1002 σκοτούρες στο κεφάλι του και πέντε λεπτά αφότου μπήκε online, να βρίσκει μία ομάδα συνοδοιπόρων, που θα τον βοηθήσουν να ξεχαστεί, να μοιρασθεί, να γίνει καλύτερος και κυρίως να χαμογελάσει.

Το μέλλον; Ποιος ξέρει; Σίγουρα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Κάναμε λάθη, μάθαμε από αυτά, συνεχίζουμε. Είχαμε σπουδαίες επιτυχίες, δεν εφησυχαζόμαστε, προσπαθούμε πιο σκληρά.

Όλοι μαζί, δεμένοι σαν μια γροθιά, με έναν και μόνο στόχο. Να φτάσουμε εκεί που μπορούμε και αξίζουμε να φτάσουμε, κόντρα στη σκατένια κατάσταση που λαμβάνουμε και βιώνουμε καθημερινά γύρω μας. Να βάζουμε κάθε μέρα, περισσότερα όρια στις δυνατότητες και στις αντοχές μας, με τις αξίες που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, όλα αυτά τα χρόνια.

Αξιοπρέπεια, εργατικότητα, αυθεντικότητα και αίσθημα ευθύνης.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους υποστηρικτές μας, που στέκονται δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι.

ΥΓ 1: Και επειδή κάθε λόγος που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να έχει και ένα τσιτάτο:

Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

ΥΓ 2: Τέτοια εποχή του χρόνου η ομάδα θα είναι ξανά σύσσωμη.

neolaia

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;