Φάμπρι | Έχουμε παίχτες χωρίς αρχ….

Φάμπρι | Έχουμε παίχτες χωρίς αρχ….Αποπέμπεται όπως όλα δείχνουν από τον ΠΑΟ μετά τη νέα παρεκτροπή του

«Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν το αίμα και τα αρχ…α να φορούν αυτήν την φανέλα. Πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν να συνεχίσουν να τη φορούν. Κάποιοι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο χωρίς να έχουν καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν σήμερα για την ομάδα», είπε ο προπονητής του ΠΑΟ Φάμπρι μετά την ήττα των «πράσινων» με 0-1 από τον Πλατανιά σε κρίσιμο ματς το Σάββατο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για την έξοδό του στην Ευρώπη. Σημειωτέων ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αντιδρά έτσι ο πορτογάλος τεχνικός, πράγμα που όλα δείχνουν ότι θα οδηγήσει τη διοίκηση Αλαφούζου στην απόλυση του, αντί στην υιοθέτηση των προτροπών του προπονητή για «στεγνό καθάρισμα» της υπάρχουσας ομάδας και πλήρους ανανέωσης του ρόστερ από νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τον «άδειασε», όμως η διοίκηση, ενώ έξαλλοι είναι οι ποδοσφαιριστές.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φάμπρι μετά την ήττα από τον Πλατανιά για παίκτες δίχως αρχ..α, έκαναν έξαλλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα στα αποδυτήρια υπήρχε μεγάλη ένταση αλλά ο Ισπανός είχε ήδη αποχωρήσει. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση αφού αρχικά διαχώρισε την θέση της και άδειασε τον Φάμπρι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ κατέληξε στην απόφαση να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία των “πράσινων”. Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και την Κυριακή αφού εκφράζεται ο φόβος ότι αν η προπόνηση της Δευτέρας γίνει με τον Φάμπρι, δεν αποκλείεται στην Παιανία να εκτυλιχτούν σκηνές ροκ.

Σημειώνεται, ότι άνθρωποι της διοίκησης σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν το ματς με τον Πλατανιά και πως με πολλούς από αυτούς αλλά και με τις κατάλληλες προσθήκες το καλοκαίρι θα δημιουργηθεί πιο ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;