Όναρ @ live stage του Freedom

image002

Ο Freedom 88.9 στηρίζει την ελληνική μουσική σκηνή και παρουσιάζει κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ έναν καλλιτέχνη στο Live Stage του σταθμού.

Ο Σπυρέας Σιντ υποδέχεται καλλιτέχνες στο Live Stage του Freedom 88.9 για λίγη συζήτηση και περισσότερη μουσική, με την παρουσία κοινού και ενός guest παρουσιαστή!

Αυτή την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο live stage του Freedom οι Όναρ! Ένα από τα πιο αξιόλογα και αγαπητά γκρουπ της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής, με δισκογραφία που ξεκινάει από το1999, θα μοιραστούν αποκλειστικά με τους ακροατές του Freedom 88.9 αγαπημένα τραγούδια από όλη τη διαδρομή τους μέχρι και το τελευταίο τους single “Η αγάπη είναι παντού και είναι τώρα”.

Για προσκλήσεις μείνετε συντονισμένοι στον Freedom 88.9.
Περισσότερα στο www.freedomfm.gr

Χορηγός Απόλαυσης η μπύρα BLUE island. Ανακαλύψτε τη Νέα, Ελληνική Μπίρα από την εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία. Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία παρουσιάζει την BLUE Island, την πρώτη μεσογειακή, καλοκαιρινή μπίρα η οποία παράγεται στην Ελλάδα! Με κεντρικό motto “Destination Fun”, η μπύρα BLUE Island υπόσχεται να μας χαρίσει μια μοναδική, εξωτική εμπειρία με προορισμό τη διασκέδαση! Φτιαγμένη από παραδοσιακή κριθαρένια βύνη, μαγιά και αρωματικό λυκίσκο, προσφέρει υψηλή ποιότητα γεύσης σε μοντέρνα συσκευασία για ένα 100% ελληνικό προϊόν. Αναζητήστε τη στη μοντέρνα, διάφανη, φιάλη της και απολαύστε την παγωμένη, φέρνοντας στο μυαλό το κλασικό καυτό ελληνικό καλοκαίρι, κάθε στιγμή!

ΔΤ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;