Nucky Thomson - Broadwalk Empire

Ο Steve Buscemi, πρωταγωνιστεί σε μια από τις αγαπημένες μας σειρές του Αμερικανικού καναλιού HBO.

O Nucky Thomson, είναι ο “ταμίας” της περιοχής Atlantic City, σε μια πολύ κρίσιμη και ταυτόχρονα δύσκολη περίοδο της Αμερικάνικης ιστορίας, την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης. Η σειρά ξεκινάει με τον Nucky Thomson να είναι χαρούμενος και αρκετά αισιόδοξος με την ποτοαπαγόρευση καθώς σκοπεύει να εμπορευτεί παράνομο αλκοόλ. Μέσα σε 3 σεζόν βλέπουμε τον Nucky να έχει “χτίσει” ένα δικό του δίκτυο αποτελούμενο από πολιτικούς, επιχειρηματίες και πράκτορες του FBI.

Το στυλ του;

Χαρακτηριστικό και μοναδικό, ριγέ κοστούμι, φρέσκο γαρίφαλο στο πέτο μεταξωτή γραβάτα, πράγματα που εμπνέουν σεβασμό στο Atlantic city!

Ο χαρακτήρας του; 

Nucky Thomson - Broadwalk Empire

Ο δυναμικός του χαρακτήρας και οι δύσκολες αποφάσεις που παίρνει χωρίς να υπολογίζει το κόστος τον κάνουν να ξεχωρίζει. Κύριο χαρακτηριστικό του, είναι το χιούμορ το οποίο τον γλιτώνει στην κυριολεξία από άσχημες περιπέτειες. Κατά την γνώμη, μου το πιο δυνατό του σημείο είναι ο διάλογος και η διαπραγμάτευση σαν σωστός πολιτικός δεν θα μπορούσε να μην έχει κάτι από τα παραπάνω.

Αγαπημένες φράσεις που τον κάνουν να ξεχωρίζει

Nucky Thomson - Broadwalk Empire

Nucky Thomson - Broadwalk Empire

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την σειρά  υπογράφει ο Martin Scorsese. Την 4η σεζόν της σειράς την περιμένουμε την άνοιξη του 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
24'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
24'
0 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;