Ώρα ΣΥΡΙΖΑ…
Με αφορμή την από κοινή κατάθεση πρότασης μομφής για τον υπουργό Οικονομικών κ.Στουρνάρα και τις ταυτόσημες απόψεις τους για τα συμβαίνονται με την απόρριψη του προταθέντος σχεδίου δανειοδότησης του τραπεζικού τομέα της Κύπρου συναντήθηκαν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος.

Ο μικρός αλλά πάντα δυναμικός Άλεξ δεν συγκατένευσε τελικά στην προοπτική από κοινού αμφισβήτησης εντός κοινοβουλίου του Ι. Στουρνάρα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, πιθανότατα μη επιθυμώντας να προσφέρει μια δυνατότητα συσπείρωσης των Βουλευτών της τρικομματικής σε μια τέτοια περίπτωση.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμφώνησε όμως, με τον Ανεξάρτητο και πάνω από όλα Έλληνα κ. Πάνο για κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις αποτροπής της πίεσης που δέχεται η Κύπρος για υψηλότατο “κούρεμα” καταθέσεων και αλλαγή του χαρακτήρα της οικονομίας της, με ό,τι οδυνηρές συνέπειες σηματοδοτεί για τον κυπριακό λαό αυτό.

Η δικαιολογημένη αντιμνημονιακή ροπή των δύο κατά τα άλλα παντελώς αταίριαστων κομμάτων(;) φαίνεται να δημιουργεί περίεργες οσμώσεις, με αρκετούς στον ΣΥΡΙΖΑ να έχουν μπερδευτεί περί του αν η λύση τους για να μετατραπούν σε κυβερνητική δύναμη είναι…
α)να παραμείνουν ως είναι και να έρθει η κοινωνία σε αυτούς
β)να επιχειρήσουν κεντροαριστερή στροφή βάζοντας “νερό στο κρασί” της αντιμνημονιακής γραμμής
γ)Να τα ψιλοβρούν σε κάποια θέματα με τον ψιλό-ακροδεξιό Καμμένο και τους ανάμεικτους φίλους του κ. Πάνου, με σκοπό μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με ψήφο ανοχής από τους ΑΝΕΞΕΛ!

Το κακό είναι βέβαια ότι αυτή η σύγχυση πολιτικής γραμμής παρατηρείται καιρό ναι μάλιστα στα πιο υψηλά κλιμάκια της Κουμουντούρου. Το καλό, από την άλλη, για την… Κουμουντούρου είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξαναπέρασε με οριακό προβάδισμα μπροστά στις δημοσκοπήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;