Μηχανογραφικό 2013 | Οι σχετικές ημερομηνίες

panelladikes eksetaseis 2012 4

Μιλήσαμε για τον νέο εκπαιδευτικό χάρτη που θα απασχολήσεις τους υποψήφιους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2013, για την κατάρτιση του μηχανογραφικού τους.

Ας δούμε ποια είναι τα δεδομένα αυτής της στιγμής για το Μηχανογραφικό 2013 και τι θα γίνει τον Απρίλιο, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν:

  • Όλοι οι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ στο Λύκειο, θα προσέλθουν για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), για να τον χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.
  • Το ίδιο ισχύει και για τους υποψηφίους του 10%
  • Οι υποψήφιοι με τα ΓΕΛ ή με τα ΕΠΑΛ ή με το 10%  των θέσεων εισακτέων,  οι οποίοι τυχόν εμπίπτουν στις ειδικές περιπτώσεις των πολυτέκνων, των τριτέκνων και των κοινωνικών κριτηρίων,  θα κληθούν να υποβάλουν στο Λύκειό τους τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, προκειμένου να ενταχθούν σε κάποια ειδική περίπτωση, ώστε να διεκδικήσουν τις επιπλέον θέσεις εισαγωγής.
  • Επίσης οι υποψήφιοι, θα παραλάβουν από το Λύκειό τους, το δελτίο εξεταζομένου, με το οποίο θα προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο κατά τις ημέρες των εξετάσεων.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;