Ο Παπανδρέου Ειδικός Διαπραγματευτής της Κύπρου στις Βρυξέλλες

Τον πλαισιώνουν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης σε μια “προ-πρωταπριλιάτικη – ομάδα διαπραγμάτευσης που θα γυρίσει με “κούρεμα” – “κλάδεμα” καταθέσεων τουλάχιστον 55%

Σε ρόλο Ειδικού Διαπραγματευτή προτίθεται να αποστείλει η κυπριακή προεδρία τον Γ. Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου, αν συμφωνήσουν σε όλα οι δυο πλευρές, λόγω των περγαμηνών του από την διαπραγμάτευση του πρώτου μνημονίου Ελλάδας – Τρόικας θα τεθεί επικεφαλής τετραμελούς διαπραγματευτικής ομαδες, με τις άλλες τρεις νευραλγικές θέσεις να συμπληρώνονται από τους επίσης ιδιαίτερα επιτυχημένους εθνικούς διαπραγματευτές Α. Σαμαρά, Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη, για να υπάρχει και η διάσταση της εσωτερικής διαφωνίας στην τελική μορφή της διεθνούς συμφωνίας υπέρ της εφαρμογής της οποίας θα είναι σύμφωνοι, πάντως, όλοι.

Φυσικά και πρόκειται για “προκαταβολή” πρωτάπριλιάτικου αστείου ένα δεκαήμερο πριν την ώρα του. Αν, βέβαια, η Κύπρος παρά την αρχική της αντίσταση σε έτοιμες νεοαποικιοκρατικές λύσεις, επιθυμεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της “μητέρας” Ελλάδας δεν έχει παρά να επεξεργαστεί αναλυτικότερα και να προτείνει στα αναφερόμενα μέλη της “προ-πρωταπριλιάτικης” ομάδας την πρόταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;